Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 78 συνταγές
Αυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο φαγητό είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας, που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και μπορεί οι[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Είτε είστε μια πολυάσχολη μαμά που τρέχει και δεν φτάνει, είτε μια κοινωνική εργένισσα, που το σπίτι σας συγκεντρώνει φίλους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚαι φτάνει εκείνη η στιγμή που κάθε μαγείρισσα ή μάγειρας τρέμει: η στιγμή της δοκιμής. Δεν είναι ότι φοβάσαι την ίδια τη δοκιμή ή την πράξη του μαγειρέματος ή[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΗ συνταγή της Καλής Δοξιάδη , για το απλό και πολύ νόστιμο κρητικό κουνέλι, μας θύμισε τούτη την πιο περίπλοκη αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδοχή ψητού[...]
Πηγή: bostanistas.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτα 35 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε: να γίνει μάγειρας. Έτσι, ο Ανδρέας Γάβρης μετά την εκτροφή θηραμάτων και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ σημερινή μακαρονάδα της Πέμπτης, γιορταστική για τον πρώτο χρόνο του bostanistas μαζεύει στο τραπέζι όλους, συνεργάτες αφοσιωμένους και κεφάτους, φίλους[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο φρικασέ είναι ένα φαγητό που το έχουμε ταυτίσει με το αρνί, το χοιρινό και πιο σπάνια με τα μανιτάρια (που για να πούμε την αμαρτία μας, δεν το έχουμε ακόμα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 2 κιλά περίπου νουά μοσχαρίσιο 1/2 φλυτζανιού του τσαγιού χυμό πορτοκαλιού 1/4 φλυτζανιού του τσαγιού χυμό λεμονιού 1/4 φλυτζανιού του τσαγιού κονιάκ[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Τον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚατά καιρούς με ρωτάνε φίλες μου αν μπορούν να βάλουν το ένα ή το άλλο στην κατάψυξη. Έχω βάλει απίθανα φαγητά και υλικά στην κατάψυξη κατά καιρούς. Θεωρώ την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕίναι κάποιες φορές που μας πιάνει μια δημιουργική τάση και αποφασίζουμε να φτιάξουμε κάτι ελαφρώς εξεζητημένο. Είχαμε κιμά και σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ρολό,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά συνταγής μπριζόλες μοσχαρίσιες: 4 βούτυρο για το ψήσιμο: 1 κουταλιά της σούπας αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο: όσο θέλετε Για το αρωματικό βούτυρο φρέσκο[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Σήμερα έχουμε ένα εντελώς απλό πιάτο, εύκολο στην παρασκευή του και ελαφρύ γιατί δεν έχει τόσα λιπαρά όσο άλλα κομμάτια κρέατος. Υλικά:[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά 300 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν 1 κούπα βρασμένη φάβα 3 φέτες ξερό ψωμί 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 6 σκελίδες σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ξύσμα και χυμό από ένα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΠριν χρόνια στο σπίτι της φίλης μου της Ελένης φάγαμε κάτι ανάλογο με το σημερινό μου φαγητό μόνο που ο κιμάς ήταν εμπλουτισμένος και με όσπρια. Αυτό είχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΉρθε κι έφυγε το καλοκαιράκι δυστυχώς, αλλά περάσαμε όμορφα, ελπίζω κι εσείς. Το σημαντικότερο ήταν πως πραγματικά “γεμίσαμε μπαταρίες” σωματικά[...]
Πηγή: foodjunkie.eu