Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Είναι μια δίαιτα γρήγορη, υγιεινή και πολύ αποτελεσματική! Εκμεταλλευτείτε τα φρούτα και λαχανικά της όμορφης αυτής εποχής και χάστε εύκολα και υγιεινά έως 5[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤου Αλέξη Φωτόπουλου Ο διαβήτης δημιουργείται όταν η ινσουλίνη που παράγει ο οργανισμός δεν είναι αρκετή (πρόβλημα παραγωγής ινσουλίνης στο πάγκρεας) ή δεν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grPILZGRÖSTL : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η μέρα για το μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια να πετύχω τραγανό αποτέλεσμα στο τηγάνισμα, να τηγανίσω με Ηλιέλαιο, με Αραβοσιτέλαιο ή με Ελαιόλαδο; Αυτό το ερώτημα έχει απασχολήσει πολλές μαγείρισσες[...]
Πηγή: caruso.grΣτη σούβλα, το φούρνο ή την κατσαρόλα ; Μάθετε μικρά μυστικά για να το απολαύσετε σε όλες του τις εκδοχές: στη σούβλα, το φούρνο ή την κατσαρόλα. Tips για[...]
Πηγή: sintayes.grΟ μουσακάς είναι αδιαμφισβήτητα το πιάτο-σταθμός που ιστορικά όρισε τη λόγια ελληνική κουζίνα. Την κουζίνα δηλαδή, που δεν προήλθε απ’ την μαγειρική παράδοση[...]
Πηγή: caruso.grΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣτο παρελθόν, αντιπαθούσα την νηστεία. Κυρίως γιατί αντιδρούσα στο γεγονός ότι η θρησκεία την επέβαλε, με μια επίφαση που δεν μπορούσα να κατανοήσω. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά : 1 φιλέτο μοσχαρίσιο (250 g κρέας ανά άτομο) 2 κρεμμύδια 2 φλιτζάνια κρασί μαδέρα (ή μαυροδάφνη) 1/2 κουταλιά φαρίνα 1 κύβος ζωμού μόσχου 1/2 κουταλιά[...]
Πηγή: yumyum.grΜια λιχουδιά από την Μάνη Υλικά 1 χεράκι από αρνί ή μπουτάκι, σε μερίδες που το μαρινάρω σε αλατόνερο για 36 ώρες. Λαχανικά που δεν θέλουν ζεμάτισμα αλλά[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) , δηλαδή εκ Βουργουνδίας, η καλύτερη[...]
Πηγή: caruso.grΗ ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον περσινό δεκαπενταύγουστο, όταν ήθελα να[...]
Πηγή: caruso.grΟ όρος Αρτοκλασία σημαίνει ο τεμαχισμός του άρτου και χρησιμοποιείται μόνο στη Λειτουργική . Εσφαλμένα λέγεται και αρτοπλασία.Έτσι στη Λειτουργική αρτοκλασία[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr