Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 88 συνταγές
Καλή σας μέρα!! Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση πριν το Πάσχα. Θα ήθελα, λοιπόν, να σας ευχηθώ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία και χαρά! Να περάσετε πανέμορφα αυτές τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο καλοκαίρι έχουμε τις λαχταριστές ντομάτες, τις πράσινες, κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, τις μωβ μελιτζάνες. Τον χειμώνα όμως, που τα λαχανικά με έντονο[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυχνά βρίσκω πολύ πιο εντυπωσιακά τα συνοδευτικά, τα ταπεινά πιάτα που καλούνται να παίξουν δεύτερο ρόλο πλάι στα κρέατα και τα πουλερικά - τους πρωταγωνιστές[...]
Πηγή: bostanistas.grΜετά από κάπως σεβαστή απουσία πέριπου ενός μήνα οι σαλάτες επανέρχονται στις αναρτήσεις μας, αυτή τη φορά με τη μικρή μας παραλλαγή σε μια παραδοσιακή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grPink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά 4 μεγάλα παντζάρια (τους βολβούς) 4-5 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. κύμινο σε σπόρους φρέσκο κόλιαντρο (προαιρετικά) αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comPink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 1,5 κιλού, κομμένο σε μέτριες μερίδες 50 γρ. σπόροι μουστάρδας 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο 200 ml κρασί λευκό 50 ml ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕντυπωσιακό χρωματικό-γεωμετρικό κοντράστ, σε μια πρωτότυπη σύζευξη υφών, αρωμάτων και γεύσεων. Μη μασάτε… Είναι ευκολότερη η συνταγή απ’ ό,τι φαίνεται. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧορτοκαλίτσουνα με βλίτα και ξινομυζήθρα , στο φούρνο ή στο τηγάνι! Μετά το φεστιβάλ των λιπαρών και των θερμίδων από τα σκωτσέζικα shortbread της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά για 8-10 άτομα 2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας απ’ όποιο μέρος αγαπάτε εσείς 600 γραμ καθαρισμένες πατάτες 5 καρότα καθαρισμένα και κομμένα στη μέση 1 ρίζα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜενού Το μενού περιλαμβάνει δυο πιάτα βραστά, παντζάρια και αρμυρίκια, και ένα πιάτο στο φούρνο, μελιτζάνες παπουτσάκια, σε μια έκδοση που έχει πολύ λιγότερη[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;;; Είστε όλοι καλά;; Είμαι σίγουρη ότι ετοιμάζεστε για την μεγάλη γιορτή του Ευαγγελισμού αλλά και για την μπακαλιαροφαγία!!! Κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες (κομμάτι της επιλογής σας) 8 παντζάρια 3/4 φλυτζανιού φουντούκια 1 φλυτζάνι κατίκι Δομοκού 1 1/2 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό παντζάρια 375 γρ. λολορόσο λευκό Πατατοσαλάτα 1,5 κιλό λεπτόφλουδες πατάτες 180 γρ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. μαϊντανός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami...ή αλλιώς '' Τονοκεφτέδες'' Μεζεδάκι για μερακλήδες, ή καμουφλάζ για να φάνε τα παιδάκια το ψάρι. Όπως και να το δείτε είναι εύκολο, γρήγορο και[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαι σιγά σιγά,φτάσαμε στο τέλος του Ιανουαρίου...πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!! Η καθημερινότητά μας και οι απαιτητικοί της ρυθμοί,δεν μας επιτρέπουν να[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr