Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Οι τερίν (terrine) πήραν το όνομά τους απ’ το ομώνυμο κεραμικό σκεύος στη Γαλλία και στην αυθεντική εκδοχή είναι ένα είδος πατέ με μικρά κομμάτια κρέατος που[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά για τη συνταγή μας 500 γρ. αλεύρι σταρένιο για ψωμί η γ.χρ. μπλε 1 μαγιά ξηρή 1 1/2 ποτήρια χλιαρό νερό ή μισό-μισό με γάλα 1 κ.γλ. ζάχαρη η μέλι 1 κ.γλ.[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΤι ποιο όμορφο και νόστιμο να συνοδεύουμε τα κεμπάπ και τα σουβλάκια μας με σπιτικές πίτες.Το γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι αυτό από προσωπική εμπειρία,[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΜαγειρική είναι η διαδικασία μετoυσίωσης τροφίμων με μεταβολές σε μοριακό επίπεδο, προκειμένου να είναι υγιεινά, θρεπτικά και ευχάριστα για τον ανθρώπινο[...]
Πηγή: caruso.grΗ σπαλομπριζόλα αποτελεί φετίχ των εν Ελλάδι φανατικών κρεατοφάγων. Oι συνήθως υπερμεγέθεις διαστάσεις της κεντρίζουν το ένστικτο επιβίωσης του homo[...]
Πηγή: pandespani.comΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Στις μαγειρικές επιλογές σπάνια συνυπολογίζεται ως κριτήριο το χρώμα, ακόμη και όταν οι γευστικοί συνδυασμοί ταιριάζουν ή ένα ειδικό μενού[...]
Πηγή: pandespani.comΜπορεί να εμφανιστεί με την πρώτη, μπορεί όμως και τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα. Ανενδοίαστη παρότι κόκκινη, η τερίν με παντζάρι και μια ή δυο στρώσεις από[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σπαλομπριζόλα αποτελεί φετίχ των εν Ελλάδι φανατικών κρεατοφάγων. Oι συνήθως υπερμεγέθεις διαστάσεις της κεντρίζουν το ένστικτο επιβίωσης του homo[...]
Πηγή: caruso.grΗ τραγανή πέτσα του χοιρινού είναι απ’ τις μεγαλύτερες γαστρονομικές απολαύσεις των κρεατοφάγων. Βασικός λόγος να μην γίνεις ποτέ βετζετέριαν! Κι΄ όμως, ενώ η[...]
Πηγή: caruso.grΓια τον Κιμά 700 γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 πράσινη πιπεριά 1/2 κουταλάκι γλ κοφτο Μπαχάρι 6 αυγά 1 σκελίδα σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 ντομάτα ώριμη 1/2 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr19/3/14 Μια συνταγή ακόμα για τα σκυλάκια μας προσαρμοσμένη από τη Vivi Ioakeimidou που ετοίμασε για τα γενέθλια του δικού της «φίλου» , Τσάρλυ, με τις[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣε λίγες μέρες αρχίζουν τα σχολεία και μεις θα σπαζοκεφαλιαζουμε για το τι θα δίνουμε κάθε μέρα στα μικρακια μας! Τα Χερια μας λύνουν τα κορίτσια μας η Μαρία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΔεν ξέρω πως γίνεται , όπου κατά καιρούς έχω μετακομίσει να με πολιορκούν σουβλατζίδικα... Στο προηγούμενο σπίτι που κατοικούσα ήμουν περικυκλωμένη... Τώρα έχω[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΤις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 250 γρ. ψωμί του τόστ κομμάτια 4 σκελίδες σκόρδο 1 κ. γλυκού θυμάρι 1 κ. γλυκού πάπρικα γλυκιά 1 κ. γλυκού πιπέρι τριμμένο 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τα μπιφτέκια: 1000 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά Λίγο νερό για αφράτα μπιφτέκια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 κ.γ. Αλατι 1/2 κ.γ. Πιπέρι 1/2 κ.γ. Κύμινο 1 κ.γ. Ρίγανη 2 αυγά[...]
Πηγή: cookpad.com/grFAQ Τι είναι το άγαρ άγαρ; Είναι μια ζελατινοειδής ουσία φυτικής προέλευσης. Πωλείται σε νιφάδες ή σε σκόνη, χρησιμοποιείται στη μαγειρική και τη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr