Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 190 συνταγές
Υλικά Για το κατσίκι 100γρ. ελαιόλαδο 1 ½ κιλό κατσικάκι το μπροστινό μέρος (χεράκι), κομμένο σε μερίδες 4 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι ξερό 2 κούπες[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚεφτεδάκια Γαλοπούλας με Πέστο Εκτυπώστε τη συνταγή! Μετά από τόσα γλυκά, νομίζω ήρθε η ώρα να μοιραστώ και καμιά αλμυρή συνταγή, και μάλιστα ελαφριά, ό,τι[...]
Πηγή: smellslikebaking.blogspot.grΥλικά Ματσάτα: 500 γρ. ντομάτες ώριμες: 800 γρ. φύλλα δάφνης: 4 ζάχαρη: 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο: 50ml σκόρδο: 4 σκελίδες με τη φλούδα νερό: 200ml[...]
Πηγή: icookgreek.comΟ έρωτας περνάει από το στομάχι. Στη περίπτωση μας, η συμβία το εφαρμόζει διαχρονικά με εξαιρετική μαεστρία. Αφού την έπεισα τελικά, θα μεταφέρω εδώ κάποιες[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΓια 4-5 μερίδες: 500 γρ γαρίδες φρέσκες ή κατεψυγμένες 4 κουταλιές ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 3-4 φρέσκιες ντομάτες (κατά προτίμηση χωρίς[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά (6) : 2 κουταλιές μουστάρδα Ντιζόν 450 γρ. ψαρονέφρι χωρίς πέτσες και λίπη 1,5 φλ. μαρούλι σχισμένο ½ φλ. ανάμικτα φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα (όπως[...]
Πηγή: yumyum.gr300 γρ κριθαράκι 200 γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι σε φέτες 1 πιπεριά πράσινη σε κύβους 1 πιπεριά κόκκινη σε κύβους 1 καρότο στον χοντρό τρίφτη 1 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα κοκκινιστό που το κάνω πάντα όταν έχω τραπέζι και δεν μένει ούτε βουκιά. Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό μοσχάρι 1 συσκευασία ντομάτα στον τρίφτη 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοσχάρι με Σπανάκι και Μανιτάρια Ανά μερίδα; Λιπαρά 4,5 γραμμάρια, φυτικές ίνες 5,6 γρ, θερμίδες 284. Υλικά λάδι 800 γραμμάρια ψαχνό μοσχάρι κομμένο σε[...]
Πηγή: greekouzina.grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | φιλέτο | μελιτζάνα Διαφημίσεις 180 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο, σε λεπτές λωρίδες[...]
Πηγή: toarkoudi.gr«Πενία τέχνας κατεργάζεται»και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα “λαϊκά” πιάτα που με ταπεινά[...]
Πηγή: caruso.grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.gr