Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Τέλος τα ψέματα!!! Από αύριο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του , που λέει και ο λαός... Διακοπές τέλος, ξεκούραση τέλος... ώρα για δουλειά! Είτε μας αρέσει, είτε[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι 2 καρότα 2 κρεμμύδια 2 κλωνάρια σέλερι 2 σκ. σκόρδο 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί 1 δαφνόφυλλο 1 κλωνάρι θυμάρι 1 ντομάτα Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γρ. μοσχάρι σπάλα στήθος ή κιλότο ολόκληρο κομμάτι 3-4 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 καρότα 1 κλ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχάρι 2 καρότα 2 κρεμμύδια 2 κλωνάρια σέλερι 2 σκ. σκόρδο 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί 1 δαφνόφυλλο 1 κλωνάρι θυμάρι 1 ντομάτα λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.grΗ απώλεια των μαλλιών, η τριχόπτωση, είναι ένα πρόβλημα που βασανίζει όχι μόνο τους άντρες, αλλά και πολλές γυναίκες, ειδικά την άνοιξη και το φθινόπωρο.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο κιλότο είναι το κομμάτι της λεκάνης του αρνιού, μόσχου ή χοίρου χωρίς οστά. Κατάλληλο για κοκκινιστά ή κατσαρόλας αλλά και ψητά σχάρας. Στην συγκεκριμένη[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα - 1 κιλό μοσχάρι ελιά κομμένο σε μπουκιές -½ κούπα ελαιόλαδο -1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κρεατικά -1 πακέτο μανιτάρια φρέσκα -1 καρότο[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣφακιανό στιφάδο! Μία γνήσια παραδοσιακή γεύση για... αληθινούς γευσιγνώστες! Υλικά: 1 κουνέλι ½ ποτήρι λάδι (μέχρι και 1 αν ανέχεστε τα λιπαρά φαγητά)[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΓια το Μπουκέ γκαρνί 1 κλαδάκι δεντρολίβανο 1 κλαδάκι θυμάρι 1 δαφνόφυλλο 2 γαρύφαλλα {Για το οσομπούκο} 4 μικρές φέτες κότσι μοσχαρίσιο λίγο αλεύρι 1/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΤο κιλότο είναι το κομμάτι της λεκάνης του αρνιού, μόσχου ή χοίρου χωρίς οστά. Κατάλληλο για κοκκινιστά ή κατσαρόλας αλλά και ψητά σχάρας. Στην συγκεκριμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈξτρα μαμαδίστικο και πεντανόστιμο φαγητάκι τα λαζάνια. Δεν κατατάσσεται στις εύκολες συνταγές αλλά αξίζει να τη δοκιμάσετε και εντυπωσιάσετε με το[...]
Πηγή: sydageskainostimia.blogspot.grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 1 κουνέλι ½ ποτήρι λάδι (μέχρι και 1 αν ανέχεστε τα λιπαρά φαγητά) 1,5 νεροπότηρο κρασί κόκκινο 1 φλιτζανάκι (του καφέ) ξίδι αλάτι 3-4[...]
Πηγή: greekcook.grΜία μοναδική συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : για 8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 15 λεπτά, αναμονή 1 ώρα, μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟι λαχανοντολμάδες αλλιώς! Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : 35 - 40 τεμ. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 1 ώρα, μαγείρεμα 1 ώρα. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 700 γραμμάρια αρνάκι σε κύβους 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 1/4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγριογούρουνο στιφάδο Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού. θα χρειαστούμε τα εξής υλικά: 1 κιλό αγριογούρουνο σε μερίδες 1 κιλό ξερά κρεμμύδια[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr1.200 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (εναλλακτικά αρνί ή κατσίκι) 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 6 μέτριες[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 500 γρ. ρεβύθια 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/