Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Τον ξεχώρισα από τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες. Θες το κάτασπρο και φρεσκοσιδερωμένο του πουκάμισο, θες τα μακριά μαλλιά, που πλαισίωναν αγέρωχα, ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην Κρήτη την πηχτή τη λέμε '' τσιλαδιά '' και συνοδεύει τα γιορτινά μας τραπέζια, όλο το δεκαπεντάμερο, είναι δε ιδανικός μεζές για ρακή και[...]
Πηγή: greekmasa.grΣουχλιά και σούφερα για κρασί! Σουχλιά και σούφερα λέμε στην Κρήτη τα κουτσομπολιά, τα ανακατώματα , τις μηχανορραφίες. Σουχλίζω πάλι θα πει κουτσομπολεύω και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίμαι στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και φυσικά πετάω απ' τη χαρά μου γιατί είμαι στον τόπο μου! Είμαι πάντα τόσο χαρούμενη όταν έχω τη δυνατότητα να έρθω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΦτιάχνετε λικέρ; Πετάτε τα φρούτα μετά; Μέγα λάθος! Τα περισσότερα από αυτά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε φαγητά που θα τους δώσουν έξτρα νοστιμιά, ή να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕίναι κλασική συνταγή της Σαρδηνίας και ίσως ακόμα προλαβαίνετε να φτιάξετε το ασυνήθιστο αυτό χωνευτικό λικέρ για να το χαρείτε ή και για να το χαρίσετε στις[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Satureja thymbra (Σατουρέγια η θύμβρα). Ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών και στη χώρα μας το συναντούμε με τις κοινές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΕίμαι στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και φυσικά πετάω απ' τη χαρά μου γιατί είμαι στον τόπο μου! Είμαι πάντα τόσο χαρούμενη όταν έχω τη δυνατότητα να έρθω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Satureja thymbra (Σατουρέγια η θύμβρα). Ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών και στη χώρα μας το συναντούμε με τις κοινές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grphoto: Βαγγελιώ Κασσαπάκη Σουχλιά και σούφερα λέμε στην Κρήτη τα κουτσομπολιά, τα ανακατώματα , τις μηχανορραφίες. Σουχλίζω πάλι θα πει κουτσομπολεύω και[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό σπάλα χοιρινή 1 νεροπότηρο κρασί λευκό (κατά προτίμηση ξηρό) αλάτι, πιπέρι, κύμινο λίγο λαδι Πλένουμε και κόβουμε το κρέας, σε μπουκιές. Το αφήνουμε σε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜ ια απ'τις εμπειρίες που'χα στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Κρήτη ήταν να βρεθώ σε παραδοσιακά κρητικά γλέντια.Τις μέρες που ήμουν στο νησί συνέπεσαν με την[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΜποξάδες γεμιστοί με αρνίσιο κρέας Πρσετοιμασία: 1 ώρα και 30' !Για τα φύλλα! Υλικά 7 φλιτζάνια αλεύρι ½ φλιτζάνια λάδι ½ φλιτζάνια ρακί Νερό χλιαρό Αλάτι[...]
Πηγή: greekouzina.gr