κοτοπουλο με μπυρα | μπομπότα συνταγή | κρυα σαλατα ζυμαρικων | σνιτσελ κοτοπουλο στο τηγανι | γλασο λευκο παρλιαρος | ζαμπονοτυροπιτα αργυρω | συνταγες μηλοπιτα | κοτοπιτακια με φυλλο κρουστας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 163 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


πασχαλινη πίτα της Δέσποινας

1 κούπα αρνάκι ψητό ψιλοκομμένο ή ζαμπον 8 αυγά βρασμένα σφιχτα 200 γρ. τυρί φέτα 200 γρ. κασερι τριμμένο αλατοπίπερο 1 κούπα σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ. γάλα 250[...]

Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.gr
Τάρτα μπρόκολο με τριών λογιών τυριά

Η πιο ελαφριά και υγιεινή εκδοχή του είναι στον ατμό ή βρασμένο, σκέτο, ως απλή σαλάτα με λάδι και λεμόνι, ή δίπλα σε ψαρικά και ψητά κρέατα. Η πιο νόστιμη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πείτε

Ορίστε 5 λόγοι για να πείτε όχι στα σφολιατοειδή: 1) Περιέχουν τουλάχιστον 20-30% ζωικό ή φυτικό βούτυρο και η γέμιση τους μόνο άπαχη δεν είναι (τυρί φέτα,[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Χορτερή

Η πίτα που έχει την τιμητική της σήμερα είναι η χορτερή. Μια πίτα που φτιάχνετε στην Άνδρο και συγκεκριμένα σ' ένα ορεινό χωριό που ονομάζετε Κατακαλαίοι. Για[...]

Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr
Το θυμάρι

Θυμάρι ή θύμιο Το θυμάρι ή θύμιο (Θύμος ο κοινός, λατ. Thymus vulgaris) είναι αγγειόσπερμο, δικότυλο φυτό, το οποίο ανήκει στην τάξη των Σωληνανθών[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Οι θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών της[...]

Κυπάρισσος, κυπαρίσσι: Ανήκει στην οικογένεια των Κυπαρισσίδων. Είναι αγγειοσυσταλτικό και χρησιμοποιείται για τόνωση των φλεβών, σε κιρσούς, σε κράμπες των[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Λουκανικοπιτάκια- Πιτάκια

mini sausage-pies έτσι απλά! ...για τις λιγούρες, το πρωινό, το σνακ, για την παρέα, την μπύρα, το πάρτυ, τις στιγμές βαρεμάρας, για οποιαδήποτε στιγμή![...]

Πηγή: foodstates.blogspot.gr
Πως να οργανώσετε μια επιτυχημένη

Εγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]

Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr
Κατσικάκι λεμονάτο με τραχανά στη χύτρα[...]

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
16 περίεργες χρήσεις για το βούτυρο… εκτός[...]

16 περίεργες χρήσεις για το βούτυρο… εκτός κουζίνας! Η μάχη του βουτύρου με τη μαργαρίνη μαίνεται, ενώ οι ειδικοί χρόνια τώρα αρνούνται να συμφωνήσουν[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Ψητά σύκα με προσούτο και ουζάτο λαδολέμονο

8 φρέσκα, ώριμα αλλά σφιχτά μαύρα σύκα, πλυμένα καλά και κομμένα στη μέση (με τη φλούδα τους) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 16 φέτες προσούτο Για το λαδολέμονο 4[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πανσέτες με ασιάτικη μαρινάδα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Γιουβέτσι στη χύτρα ταχύτητας

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Κεμπάπ με βύσσινα

Ένα cult πιάτο, αποκλειστικότητα της χαλεπινής κουζίνας. Τα λεπτά, ξινούτσικα, πεντανόστιμα βύσσινα της περιοχής παρέχουν το γλυκόξινο, μια ιδέα πικρό φόντο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπριζόλες με σάλτσα charcutiere

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Αρνάκι βουλωτό

Μία συνταγή από τα χεράκια του Βαγγέλη... Και λίγα λόγια για την παραδοσιακή αυτή συνταγή : Στην περιοχή της Καρυστίας, η οποία τυχαίνει να είναι ξακουστή[...]

Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Στριφτάρια γαλοπούλας... με ότι περίσσεψε από[...]

Καλή Χρονιά! Χαρούμενο το 2016! Αυτή την πίτα την κάνω χρόνια με την γαλοπούλα που πάντα περισσεύει τα Χριστούγεννα. Την κάνω τη δεύτερη μέρα αλλιώς την βάζω[...]

Πηγή: zzcook.blogspot.gr
Μαγειρέψτε με τα 10 πιο πλούσια σε[...]

Τα αντιοξειδωτικά έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία κυρίως χρόνια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι μας προστατεύουν[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy