Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
(όπως το μαγείρεψα για το δείπνο της παραμονής πρωτοχρονιάς) Υλικά 1 κουνελάκι ½ φλυτζάνα ελαιόλαδο αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι- ρίγανη- θυμάρι[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.gr400 γραμμ. κολοκύθα κίτρινη καθαρισμένη 250 γραμμ. χοιρινή πανσέτα ψιλοκομμένη 2 χωριάτικα λουκάνικα ψιλοκομμένα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: argiro.grΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΙΕΖΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Οκτώβρη σήμερα, είναι η μέρα που μαγειρεύουμε μαζί με τις φίλες από την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά συνταγής σνίτσελ χοιρινό: 750 γρ. πανσέτα χοιρινή: 600 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου (κοκκάρια): 750 γρ. κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο μπαχάρι: 6[...]
Πηγή: icookgreek.com400 γραμμ. κολοκύθα κίτρινη καθαρισμένη 250 γραμμ. χοιρινή πανσέτα ψιλοκομμένη 2 χωριάτικα λουκάνικα ψιλοκομμένα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: argiro.grPlaneta Samba: Για τους Βραζιλιάνους, το τσουράσκο είναι ξεφάντωμα Το τσουράσκο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία, λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 400 γραμμ. κολοκύθα κίτρινη καθαρισμένη 250 γραμμ. χοιρινή πανσέτα ψιλοκομμένη 2 χωριάτικα λουκάνικα ψιλοκομμένα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: mamapeinao.grΤρελαίνομαι για άσπρη σάλτσα στα μακαρόνια!!! Παλαιότερα, τη θεωρούσα πολύ δύσκολη, αλλά όταν άρχισα να πειραματίζομαι μαζί της, κατάλαβα πως όχι μόνο είναι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grγια τα ζυμαρικά 500γρ. παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό) 5 λίτρα νερό 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 200γρ. παντσέτα χοιρινή ή μπέικον κομμένα σε λεπτές λωρίδες ή[...]
Πηγή: cooklos.grPlaneta Samba: Για τους Βραζιλιάνους, το τσουράσκο είναι ξεφάντωμα Το τσουράσκο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία , λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα .[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια παλιά συνταγή που έβαλα στο μπλογκ μου τζαι μεταφέρω τζαι δαμέ.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΜια παραδοσιακή συνταγή κατάλληλη για το φθινόπωρο και το χειμώνα, όπου ξεχωρίζει η καπνιστή πανσέτα. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. ζυμαρικά Farfalle Barilla 300[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4 άτομα 500 γραμ χοιρινό κομμένο σε χοντρά κομμάτια 1 μπολ νερό μαζί με αλάτι και νιτρική σόδα 2 κ.σ λίπος χοιρινού λιωμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού πυκνό σιρόπι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comυλικά 1 1/2 κ. ουρά βοδινή, κομμένη απο τον κρεοπώλη σε φέτες 250 γρ.καπνιστή πανσέτα, σε χοντρή φέτα 300 γρ. ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι 3 μεγάλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά σνίτσελ χοιρινό: 750 γρ. πανσέτα χοιρινή: 600 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου (κοκκάρια): 750 γρ. κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο μπαχάρι: 6 κόκκους μέσα σε[...]
Πηγή: icookgreek.com