Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚοφτά μακαρόνια με κεφτεδάκια και κόκκινη σάλτσα μαζί στην κατσαρόλα. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο μακαρόνια (κοφτά κατά προτίμηση) 500 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑριστερά βλέπετε το σιρόπι και δεξιά την έτοιμη σουμάδα Υλικά: 200 γρ. καθαρισμένα ωμά αμύγδαλα 50 γρ. πικραμύγδαλα ή μερικές σταγόνες εσάνς αμυγδάλου 750 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1 συκωταριά αρνίσια (περίπου 1,5 κιλά) 1 κιλό σπανάκι (ή διάφορα χόρτα της επιλογής μας: σπανάκι,λάπαθα,σέσκουλα..) 7 με 8 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο ελαιόλαδο που αρωματίζεται με βασιλικό και σκόρδο χρησιμοποιείται για τα μακαρόνια, το ρύζι, τα παξιμάδια, και για ωμές ή βραστές σαλάτες. Για τη παρασκευή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα θα μάθουμε πως γίνεται ο ξινόχοντρος. Ο ξινόχοντρος είναι το προϊόν που προκύπτει με την ανάμειξη ξινισμένου γάλακτος και του σιταριού. Η καλύτερη εποχή[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΣαλάτα... με λουκάνικα! Μια εναλλακτική άποψη του όρου σαλάτα! Η σημερινή συνταγή δεν είναι μια από αυτές που τις μαγειρεύεις και μετά λες πως γίνεται να[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΤο πιπεράτο φρέσκο κάρδαμο είναι η δική μας εκδοχή του γαλλικού cresson, ενώ τα φασολάκια του αρωματικού καρδάμωμου ανήκουν σε τελείως διαφορετικό φυτό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαρά τις ξενόφερτες επιρροές που έχουν δεχτεί τα διατροφικά μας πρότυπα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την ελληνική κουζίνα χωρίς ελαιόλαδο. O φυσικός[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟ Νοέμβριος μας κτύπησε την πόρτα μαζί με τα πρώτα κρύα. Η αντίδραση μας; «Ανοίξαμε» και υποδεχθήκαμε τον νέο μήνα με ένα πιάτο παραδοσιακού ξινού[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα pesto με άρωμα Κρήτης! Όταν βιάζεσαι, δεν έχεις χρόνο ούτε διάθεση για πολλά μαγειρέματα , θέλεις κάτι ελαφρύ και νόστιμο, σχεδόν πάντα περνά από το μυαλό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠολύ χαίρομαι που βρίσκομαι κοντά σας μετά από μια μικρή αποχή, που ήταν όμως αρκετή για να φορτώσω τις μπαταρίες μου. Κι επειδή κάθε καλοκαίρι προσωπικά[...]
Πηγή: bostanistas.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΤο ελαιόλαδο που αρωματίζεται με βασιλικό και σκόρδο χρησιμοποιείται για τα μακαρόνια, το ρύζι, τα παξιμάδια, και για ωμές ή βραστές σαλάτες. Για τη παρασκευή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 8 φύλλα για πίτα 1 1/2 κιλό κιμά πρόβειο λίγο γάλα 8 παξιμάδια 6 αυγά 4 κουταλιές σούπας βούτυρο λίγο τριμμένο τυρί 2 κρεμμύδια 1 χούφτα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr