Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά 500γρ. κιμά 3 κουταλιές ρύζι 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο 500γρ. ντομάτα στον τρίφτη ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο μοσχαράκι με φασολάκια είναι μάλλον η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του κλασικού και αγαπημένου κοκκινιστού της Ελληνικής οικογένειας. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός[...]
Πηγή: caruso.grΠικάντικο, νόστιμο και ξεχωριστό. Συνταγή Ν. Αφρικής. Τι χρειαζόμαστε: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 1,5κ. αρνί (μπροστινό) κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200 γρ. ρύζι 4 κουταλιές λάδι αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 κρεμμύδι 200 γρ. αρακά 6 ντομάτες 150 γρ. μανιτάρια 200 γρ. φασολάκια φρέσκα Πλένετε το ρύζι με κρύο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΕίναι μια εύκολη και πολύ γρήγορη δίαιτα δίαιτα που υπόσχεται να χάσουμε έως και 5 κιλά σε τρεις εβδομάδες και μέχρι και 10 πόντους στα επίμαχα σημεία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1/4 φλ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλ. αρακάς 2 καρότα ψιλοκομμένα 200 γραμμ. τρυφερά φασολάκια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε[...]
Πηγή: argiro.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΡιζότο με φασόλια χάντρες και χωριάτικο λουκάνικο (Φωτ.: Γιώργος Δρακόπουλος / gastronomos.gr) Ένας γευστικός φθινοπωρινός συνδυασμός που ταιριάζει απόλυτα με[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΈχω εδώ και λίγους μήνες που ανέλαβα την ευθύνη της σίτισης στο Σπίτι Μας. Τα κεφαλαία στο Σπίτι Μας είναι, φυσικά, ενδεικτικά εκείνων των αλλαγών για τις[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΗ πιο εντυπωσιακή μαγειρική είναι εκείνη που γίνεται με την έμπνευση της στιγμής. Κι αυτό δεν το λέω γιατί το κάνω τακτικά, αλλά γιατί το ακούω τακτικά.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr