Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Χταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη [...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτό το φαγητό είναι από τα ιδιαίτερα μας..... Όταν έχουμε χωριάτικο κόκορα, τον κάνουμε σούπα ή κοκκινιστό! Πραγματικά όσοι φάγανε το συγκεκριμένο γλύφουν[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΕπειδή από ότι φαίνεται όλους μας ενδιαφέρουν τα φυσικά "γιατρικά", αναρτούμε μερικά ακόμα που μας στείλατε. Με την ελπίδα και την ευχή να κάνουμε όλοι ό,τι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.grΚυπάρισσος, κυπαρίσσι: Ανήκει στην οικογένεια των Κυπαρισσίδων. Είναι αγγειοσυσταλτικό και χρησιμοποιείται για τόνωση των φλεβών, σε κιρσούς, σε κράμπες των[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά ουρά μοσχαρίσια: 1.300 γρ., κομμένη σε μερίδες κρεμμύδι ξερό: 250 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμυδάκια στιφάδου: 450 γρ. καθαρισμένα βασιλικός: 15 φύλλα,[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com8 φρέσκα, ώριμα αλλά σφιχτά μαύρα σύκα, πλυμένα καλά και κομμένα στη μέση (με τη φλούδα τους) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 16 φέτες προσούτο Για το λαδολέμονο 4[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1.5 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή κιλότο) 1 κ. κυδώνια 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 3 ξύλα κανέλας 2 αστεροειδή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧοιρινό σε μαρινάτα με γλυκό κρασί και γλυκάνισο!!! Όπως έχετε καταλάβει έχω αδυναμία στα φαγητά που έχουν γλυκάνισο. Εγώ τολμώ να βάζω το γλυκάνισο και σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο τσάτνεϊ ή Chatni είναι μια πικάντικη σάλτσα, αρκετά πυκνή , με μπαχαρικά, φρούτα και λαχανικά και αποτελεί ένα τυπικό είδος καρυκεύματος της ινδικής[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΠαραδοσιακό χειμωνιάτικο φαγητό, ολίγον πειραγμένο όμως για να ταιριάζει στα γούστα μου! Τι χρειαζόμαστε: 500-600γρ χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) 3 μεγάλα πράσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧριστόφορος Πέσκιας: «Η ελληνική κουζίνα για μένα έχει ρίζες στο συναίσθημα και τη νοσταλγία. Σε εικόνες της παιδικής ηλικίας, όταν καθόμασταν γύρω από το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ 1 ½ κιλό μοσχάρι ελιά 50 γρ. πελτέ ντομάτας 50 ml κόκκινο κρασί 1 κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 3 φύλλα δάφνης 1 στικ κανέλας Ελαιόλαδο 100 γρ. ντομάτα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 1 κιλ χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες 1/2 λάχανο άσπρο 1 κρεμμύδι 1 σκ σκόρδο 2 λεμόνια 1 πρεζα Αλάτι 1/2 κουτ γλ πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1/2κουτ γλ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες 4 καρότα σε φέτες 1 φλυτζάνι του τσαγιού μαιντανό ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας[...]
Πηγή: lopis-place.blogspot.gr500 gr μοσχάρι όποιο μέρος επιθυμείτε τεμαχισμένο μπουκίτσες εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τεμαχισμένο 1 σκελίδα σκόρδο τεμαχισμένο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com