Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Τέτοια εποχή, όπου κι αν περπατήσεις, πέρα από τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους θα δεις τα ανοιξιάτικα λουλούδια και τα χόρτα να ξεπηδάνε από τη γη, ακόμα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ελληνική ύπαιθρος παράγει τεράστια ποικιλία χορταρικών, ευεργετικών για την υγεία, τα οποία εδώ και αιώνες αποτελούν τη βάση αυτού που ονομάζεται "μεσογειακή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά για 4- 6 άτομα 750 γρ. χοιρ ινό χωρίς κόκκαλα μπούτι ή σπάλα 2 σελινόριζες 2 πράσα 500 γρ. σ έλερι 500 γρ. σέλινο 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κρεμμύδι ξερό[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ Κατσικάκι ή αρνάκι φρικασέ, από τα φαγάκια που συνηθίζουμε να φτιάχνουμε μετά το Πάσχα, πολλές φορές αξιοποιώντας και το κρέας που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο φρικασέ είναι πρωτίστως ένα ανοιξιάτικο φαγητό που γιορτάζει τα πράσινα αρωματικά της και τα σφριγηλά μαρούλια ή αντίδια μέσα σε μια νόστιμη σάλτσα[...]
Πηγή: caruso.grSTRANGULAPRIEVET' : ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΑΓΚΟΥ Αν και εχασα την συναντηση του προηγουμενου μηνα, αυτη τη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1,5 κιλό σπάλα χοιρινή σε μικρές μερίδες 1 κιλό πράσα 2 ματσάκια σέλινο 1 ποτήρι του κρασιού λάδι 1 ποτήρι του κρασιού κρασί άσπρο 1 λεμόνι (μόνο τον χυμό)[...]
Πηγή: cookpad.com/gr