Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. θυμάρι 500 γρ. κιμά γαλοπούλας 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 400 γρ. ντομάτα κονκασέ 50 γρ. νερό 1 πρέζα ζάχαρη 1 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κιλό μοσχάρι ή ένας κόκκορο(α)ς τεμαχισμένος 1 πακέτο μακαρόνια (για παστιτσάδα) 1 1/2 μεγάλο κρεμμύδι 2 - 3 σκελίδες σκόρδο ½ ποτήρι καλό ξύδι 1 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr14/10/14 Φιλετάκια σε σάλτσα 3 εσπεριδοειδών. Τα πιο αρωματικά φιλετάκια που έχετε φάει τελευταία. Ζουμερά και πραγματικά χυμώδη από τη μαρινάδα των φρούτων,[...]
Πηγή: zannetcooks.com22/11/14 Πολύ καυτερά tacos με γαλοπούλα στο μενού μας σήμερα κι όποιος αντέξει.Με πιπεριές habaneros από το μπαλκόνι μας ή ότι καυτερό διαθέτουμε ή[...]
Πηγή: zannetcooks.com7/6/15 Μπριζολάκια χοιριδιού με μπύρα γιατί στο ZannetCooks.gr τρελαινόμαστε να δημιουργούμε gourmet πιάτα με εύκολο τρόπο και απλά υλικά. Συστατικά ½ κιλό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαταπληκτικό παραδοσιακό φαγάκι απ' την Κέρκυρα... Πρώτη φορά το έφτιαξα και έμειναν όλοι...άφωνοι απ' το αποτέλεσμα!!!! Το φαγητό αυτό γίνεται είτε με κότα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤο Ελληνικό Χρέος στη γαστρονομία άρχισε κιόλας τα καλοκαιρινά του ταξιδάκια με πρώτο προορισμό την πανέμορφη Κέρκυρα! Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε φέτος σε[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΑγαπητοί Bostanistas, εραστές της ποιότητας και δημιουργοί της γεύσης, σας στέλνω τη συνταγή της κερκυραϊκής παστιτσάδας, όπως την έκαναν οι πολύ παλιές[...]
Πηγή: bostanistas.grυλικά 1 κιλό μοσχάρι μπούτι ½ κιλό μακαρόνια ½ κιλό ντομάτες ώριμες 3-4 κρεμμύδια 3-5 σκελίδες σκόρδο 300gr κεφαλογραβιέρα 1 φύλλο δάφνης Διάφορα μπαχαρικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1. 200 γρ. βοδινή (ή μοσχαρίσια) σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε χοντρούς κύβους 500 γρ. πατάτες, κομμένες μέτριες 300 γρ. κρεμμύδια, σε φέτες 3 σκ.σκόρδο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι ίσως το πιο γνωστό πιάτο της Κέρκυρας. Παστιτσάδα με μοσχαρίσιο κρέας και τόσα μυρωδικά που θα σε... πάρει από τη μύτη. Μπορείς να το κάνεις και με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΘα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελένη και τη Marilise για την τιμή που μου έκαναν να μου χαρίσουν αυτό το όμορφο βραβειάκι που με τη σειρά μου το δίνω σε όποιον[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜετά τα κουλουράκια, ευκαιρία να κάνουμε φρέσκα μακαρονάκια με τα παιδιά μας. Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλάτι νερό όσο χρειαστεί 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαι πάλι από το βιβλίο "Κορφιάτικες συνταγές της καλής και της νόνας" της κ. Τούλας Κατσαρου - Βεργέτη από τις εκδόσεις του βιβλιοπωλείου Πλους. "Το[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Για τα κεφτεδάκια 700 γρ. κιμά γαλοπούλας 4 φέτες ψωμί του τοστ Ελαιόλαδο ½ κ.γ. κύμινο ½ κ.γ. πάπρικα 1 ζωμό κότας Μαϊντανό Για τη σάλτσα[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 κόκορα (ή 1 1/2-2 κιλά ελιά ή σπάλα χωρίς κόκκαλο, μοσχάρι) 1 κιλό μακαρόνια Νο 5 (με τρύπα πιο μικρή από του παστίτσιου) 2 κρεμμύδια 4-5 σκελίδες σκόρδο 5[...]
Πηγή: cookpad.com/gr