Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Ένα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grEύκολος, οικονομικός και καλόβολος ακόμη και στα χέρια του πρωτόπειρου μάγειρα, ο κιμάς αναδεικνύεται μέσα από τις αμέτρητες μαγειρικές εκδοχές του που λάτρεψε[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜια εναλλακτικη λυση για οσους θελουν να δοκιμασουν κατι διαφορετικο απο τη κλασικη σαλτσα κιμα για ζυμαρικα! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. ζυμαρικα (της αρεσκειας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ "εσκουδέγια" είναι ένα παραδοσιακό γιορτινό Ισπανικό πιάτο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τι χρειαζόμαστε: 100 γραμμ. μοσχαρίσιο ψαχνό για κιμά ή 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1/2 κουταλάκι Βασιλικός 1 κουταλιά Ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι Ζάχαρη 500 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος 1 μέτριο Κρεμμύδι(α) 400 γρ. Μακαρόνια 1/4 φλιτζανιού Νερό[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 700 γρ. (περίπου) βοδινό κιμά, 1 κουταλιά λάδι (προαιρετικά)+ επιπλέον για άλειμμα, 4 φέτες τυρί για τοστ, 4 ψωμάκια για χάμπουργκερ, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 500-600 γρ κιμάς μοσχαρίσιος η ανάμεικτος μοσχάρι-χοιρινό λίγο κόκκινο κρασί ημίγλυκο ντοματοχυμός κέτσαπ[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.grΌταν πρόκειται για μαγειρευτά φαγητά με κρέας, εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυναγώνιστοι. Τί να πει κανείς όχι μόνο για τα απλά και καθημερινά κοκκινιστά και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά (για 6-8 άτομα) 1, 5 λίτρο ζωμός κότας 40 γρ. βούτυρο 1 κ.σ. ξερό σουμάκι (θα το βρείτε σε καταστήματα εδώδιμων και αποικιακών) Αλάτι, πιπέρι, άνηθος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr1/2 κουταλάκι Βασιλικός 1 κουταλιά Ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι Ζάχαρη 500 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος 1 μέτριο Κρεμμύδι 400 γρ. Μακαρόνια 1/4 φλιτζανιού Νερό 400 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookKjøttkaker. Παραδοσιακό νορβηγικό πιάτο. Συνοδεύεται με πατάτες βραστές. Τι χρειαζόμαστε: 600γρ. κιμά 1/2 κ.γ. τζίντζερ 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο αλάτι-πιπέρι 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για τα σουτζουκάκια: 1 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 2 μικρά κουτιά γάλα εβαπορέ 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα) 1 αυγό 2 κουταλάκια κοφτά[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια απλή, νόστιμη και δυναμωτική σούπα που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους ~ τα δικά μου μικρά ανθρωπάκια την καταβροχθίζουν. Τη σούπα αυτή λοιπόν την[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.gr500 γρ. κιμάς (αν θέλετε μισό μοσχαρίσιο ελιά/μισό σπάλα χοιρινή) 16 τμχ κανελόνια 2 κρεμμύδια μέτρια (ψιλοκομμένα) 1 ποτήρι του ουίσκι ελαιόλαδο 1/3 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grSTRANGULAPRIEVET' : ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΑΓΚΟΥ Αν και εχασα την συναντηση του προηγουμενου μηνα, αυτη τη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr