Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Καμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΕίναι ίσως το πιο γνωστό πιάτο της Κέρκυρας. Παστιτσάδα με μοσχαρίσιο κρέας και τόσα μυρωδικά που θα σε... πάρει από τη μύτη. Μπορείς να το κάνεις και με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣτην Πλάκα, το λιμανάκι του Λεωνιδίου, άνοιξε πέρυσι ένα καινούριο εστιατόριο, ο Ευκάλυπτος. Στον Ευκάλυπτο πήγαμε πολλές φορές για φαγητό με την Αγγελική .[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 κόκορα (ή 1 1/2-2 κιλά ελιά ή σπάλα χωρίς κόκκαλο, μοσχάρι) 1 κιλό μακαρόνια Νο 5 (με τρύπα πιο μικρή από του παστίτσιου) 2 κρεμμύδια 4-5 σκελίδες σκόρδο 5[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό μοσχάρι ή ένας κόκκορο(α)ς τεμαχισμένος 1 πακέτο μακαρόνια (για παστιτσάδα) 1 1/2 μεγάλο κρεμμύδι 2 - 3 σκελίδες σκόρδο ½ ποτήρι καλό ξύδι 1 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1,5 κ. μοσχάρι σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ. γλυκού ειδικό μείγμα μπαχαρικών για παστιτσάδα 1 κουτί τοματοχυμός 1 ποτήρι[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΈνα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο μου νησί και που δεν υπήρξε φορά να μην το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Ελληνικό Χρέος στη γαστρονομία άρχισε κιόλας τα καλοκαιρινά του ταξιδάκια με πρώτο προορισμό την πανέμορφη Κέρκυρα! Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε φέτος σε[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΣτο άκουσμα της λέξης στιφάδο, όλοι οι μερακλήδες τσιμπάνε αυτόματα. Βρίσκουν ένα ιδανικό πιάτο να απολαύσουν το κρασί τους γιατί με όποιο κρέας και να[...]
Πηγή: caruso.grΓΙΟYΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΡΥ Γιουβαρλάκια απο το τουρκικό yuvarlak köfte , που σημαίνει στρογγυλά κεφτεδάκια. Στην τούρκικη κουζίνα, τα γιουβαρλάκια σε σούπα, όπως τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ μαμά μου το φτιάχνει με κουνέλι. Η μαμά του το φτιάχνει με κόκορα. Κανένα απ’ τα δύο δεν τρώω. Για να τον εντυπωσιάσω μηχανεύθηκα το πολύ προσωπικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο μου νησί και που δεν υπήρξε φορά να μην το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά 1 κιλό μοσχάρι μπούτι ½ κιλό μακαρόνια ½ κιλό ντομάτες ώριμες 3-4 κρεμμύδια 3-5 σκελίδες σκόρδο 300gr κεφαλογραβιέρα 1 φύλλο δάφνης Διάφορα μπαχαρικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά ( 4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε κομμάτια Αλάτι – Πιπέρι 2 ξερά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grPin It Από μια φοιτήτρια της Κέρκυρας!!! Δεν ξέρω αν είναι η αυθεντική σίγουρα όμως είναι πεντανόστιμη!!!! Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες ή κόκορα 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr