Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Η συνταγή και στα Ελληνικά, πιο κάτω The recipe we have for today is timely, due to the Greek tradition of "cod-consumption" on the 25th of March, one of our[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο αγιολί (aioli) είναι για μένα η απόλυτη εναλλακτική της σκορδαλιάς που δε με πειράζει στο στομάχι και ως τέτοια είναι εξαιρετικά πολύτιμη, ειδικά καθώς[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο μενού της εβδομάδας 03/02 έως 09/02, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Πατώντας πάνω στην κάθε[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr«Δεν μ’ αρέσει το ψάρι!» Ακόμη κι αν το παιδί σας αντιπαθεί το ψάρι, υπάρχουν πάντα τρόποι να το πείσουμε να το αγαπήσει! Ο καλύτερος τρόπος[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comΤο πιο αρωματικό φρικασέ της εποχής! Επιτέλους έχουμε άφθονα χόρτα! Η φετινή ξηρασία περιόρισε την φετινή παραγωγή σε καλλιεργημένα αγριόχορτα (οξύμωρο, αλλά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤο Πάσχα ήρτασιν οι φίλοι μου που την Πορτογαλία για επίσκεψη. Επερασαμεν πολλά ωραία, εδείξαμεν τους τα όμορφα της Κύπρου μας (έχουμεν τζιαι πουτζείνα), ήταν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΑφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι το αποκούμπι και η σωτηρία μου το " Θάμα " - μεσημέρια Κυριακής, ζεστά βράδια, καθημερινές όταν με τίποτα δε βάζω τσουκάλι στη φωτιά, όταν[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]
Πηγή: bostanistas.grΟρισμένα κρεατικά σε προκαλούν με τον τρόπο τους να τα μαγειρέψεις και να τα κάνεις πιο δελεαστικά στην παρουσίαση. Κάποια άλλα πάλι είναι τόσο κλασσικά στην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣτη χθεσινή ανάρτηση, ανέφερα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τα είδη του αλατιού, που θεωρώ ότι καλό είναι να τα γνωρίζουμε, έστω κι αν δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, το Sin Radio έκοψε την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Mono Restaurant παρέα με φίλους, ακροατές και παραγωγούς.[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΣτην ανδριώτικη κουζίνα δεν θα βρεις αυτό που λένε «τοπικές σπεσιαλιτέ», τουλάχιστον σε μεγάλη έκταση. Εκτός σεζόν, όμως, οι περισσότερες πρώτες ύλες[...]
Πηγή: greekcook.gr