Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 142 συνταγές
Αγαπημένο φαγητό για γερά στομάχια!! Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά, κομμένο σε κομμάτια. 1 κιλό καθαρισμένα κρεμμυδάκια για στιφάδο φρέσκα 2-3[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΤα φαγητά στη γάστρα τα προτιμάμε γιατί είναι πολύ εύκολα στην παρασκευή και δε χρειάζονται καθόλου επίβλεψη, επομένως δε μας περιορίζουν στο ελάχιστο. Η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grH Ζαμπία είχε μια πολύ κλασσική ελληνική συνταγή για το κουνελάκι στιφάδο, τις προηγούμενες μέρες. Την λιμπίστηκα είναι αλήθεια και της το έγραψα, αλλά τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλημερα και καλη εβδομαδα - αν και λίγο καθυστερημενα... Εδώ και λίγες μέρες με προσκάλεσαν οι Pela Sofi από το That's Eat και η ΕΛΕΝΗ από τη Μαγειρική με[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΆυριο είναι αργία εδώ και λέω να κάνω λίγο αποχή από το ίντερνετ. Εντελώς συμπτωματικά έχω και 10 πλυντήρια για σιδέρωμα οπότε λέω να τα κάνω και αυτά με την[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα θαυμάσιο παραδοσιακό κρητικό πιάτο! Τα μισά από τα κουνέλια που εκτρέφονται στην Ελλάδα, βρίσκονται στην Κρήτη! Τυχαίο; Καθόλου τυχαίο αν λάβουμε υπόψη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΉταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕίναι από τις πίο ωραίες εκδοχές μαγειρέματος του κουνελιού, που λίγοι ξέρουν οτι υπάρχει. Το τρώνε πού στην Κρήτη, το έκανε η γιαγιά μου και εδώ έχω βάλει τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεσκέσι με κρητικά καλούδια έφτασε προχθές στο σπίτι μας και μέσα σε αυτά που ήρθαν ήταν και 2 τσουπωτά-τσουπωτά κουνελάκια! Γενικά κουνελάκι μαγειρεύουμε[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜικρά κομμάτια κουνελιού, σιγομαγειρεμένα μέσα σε γλυκό κρασάκι και λάδι, αρωματισμένα με –λιγότερο ή περισσότερο γερές δόσεις- δενδρολίβανου, φασκόμηλου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: λίγο θυμάρι κουνέλι σε κομμάτια 1 κούπα νερό μουστάρδα 1 κούπα κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι λίγο αλεύρι Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΜοσχάρι στιφάδο Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 30 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι ελιά 18 κρεμμυδάκια στιφάδου ή 6[...]
Πηγή: kouzzzina.grΤόσο εύκολο και νόστιμο το συκώτι μας με αυτόν τον τρόπο! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Κρεατικά Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grPost Views: 113 Υλικά Για το ρύζι 250 γρ. ρύζι μπασμάτι αλάτι πιπέρι θυμάρι Για τις μπριζόλες 2 κ.γ. ζάχαρη για τη μαρινάδα 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες χωρίς[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΟ φημισμένος Ιταλός μάγειρας Antonio Carluccio επισκέφτηκε τη Σικελία και τις περιοχές που γεννήθηκε το κρασί Μαρσάλα και φτιάχνει μια συνταγή μοναδική! [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 2 κλαράκια δεντρολίβανου 1 πράσο 3 καρότα 2 κρεμμύδια 2 λίτρα μαυροδάφνη 5 κόκκοι μπαχάρι 1 μασουράκι κανέλας 1 πακέτο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτα 35 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε: να γίνει μάγειρας. Έτσι, ο Ανδρέας Γάβρης μετά την εκτροφή θηραμάτων και τις[...]
Πηγή: bostanistas.gr