Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Αν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 1 και 1/2 κιλό κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια 1 κιλό κηπευτικά 3 ντομάτες φρέσκιες λίγο ντοματοπελτέ λάδι για το[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΠροχθές ήταν αργία εδώ στην Ολλανδία και, ω τί μεγάλη έκπληξη, ο καιρός ήταν και πάλι χάλια. Ήταν αυτός ο καιρός που σε κάνει να θες να μείνεις στο κρεβάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 1 και 1/2 κιλό κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια 1 κιλό κηπευτικά 3 ντομάτες φρέσκιες λίγο ντοματοπελτέ λάδι για το[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΚι όμως το ψητό αρνάκι σου μπορεί να γίνει εκλεκτός μεζές για ούζο ή μπίρα. Ψιλόκοψε το και ετοίμασε απολαυστικά μυρωδάτα κεφτεδάκια, σερβιρισμένα σε σος[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]
Πηγή: bostanistas.grΓράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΈνας εκπληκτικός μεζές της εποχής είναι οι άγριες αγκινάρες. Δεν έχουν καμία σχέση με τις αγκινάρες που όλοι ξέρουμε, εφόσον τρώμε μόνο το κοτσάνι και όχι το[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015 Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com