Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Υλικά Μπριζόλα χοιρινή ή πανσέτα προηγούμενης μέρας 1 πίτα για σουβλάκι 100 γρ. cheddar 3-4 κ.σ. κέτσαπ
Πηγή: cookingbook.grΓια τη ζύμη: 200 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1/4 κ.γλ. αλάτι 100 γραμμ. κρύο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 2 κρόκοι χτυπημένοι 1 πρέζα κρόκο Κοζάνης (προαιρετικά) Για[...]
Πηγή: argiro.grΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Το φθινόπωρο φέτος φαίνεται να είναι αργοπορημένο, οπότε ο καιρός ακόμη σηκώνει και φαγητά που έχουμε συνηθίσει να φτιάχνουμε την άνοιξη ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη ζύμη Κις Λορέν: 1 1/2 φλ. τσαγιού (180 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία πεντανόστιμη και πολύ χορταστική πίτα με μια ιδιαίτερη πικάντικη γεύση. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για την πίτα σπετζοφάι . Διαβάστε τη συνταγή για[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr1 φύλλο ζύμη για τάρτα 200 γρ. μπέικον/πανσέτα καπνιστή 4 αυγά 100 ml. γάλα 200 ml. κρέμα γάλακτος ελαφριά μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι Οδηγίες 40 Minutes Αφήνω[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη ζύμη: 200 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1/4 κ.γλ. αλάτι 100 γραμμ. κρύο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 2 κρόκοι χτυπημένοι 1 πρέζα κρόκο Κοζάνης (προαιρετικά) Για[...]
Πηγή: argiro.grΏρα για σχολείο! ΄Ωρα για ζαμπονοτυρόπιτα! Είναι πολύ εύκολο να κάνετε σφολιατοειδή ζαμπονοτυρόπιτα και τυρόπιτα και ό,τι άλλη ....πίτα μπορείτε να[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά Μπριζόλες χοιρινές ή πανσέτες προηγούμενης μέρας 2 πίτα για σουβλάκι 150 γρ. cheddar 150 γρ. ρεγγάτο 3-4 κ.σ. κέτσαπ 2 κ.σ. μαγιονέζα 2 κ.σ. μουστάρδα[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά Μπριζόλα χοιρινή ή πανσέτα προηγούμενης μέρας 1 πίτα για σουβλάκι 100 γρ. cheddar 3-4 κ.σ. κέτσαπ
Πηγή: cookingbook.grΕδώ και μια βδομάδα είμαστε στο Λονδίνο στα παιδιά μας και οι μαγειρικές δίνουν και παίρνουν. Το Σάββατο επισκεφτήκαμε με την κόρη μια μικρή μικρή αγορά στο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για τη ζύμη: 200 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1/4 κ.γλ. αλάτι 100 γραμμ. κρύο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 2 κρόκοι χτυπημένοι 1 πρέζα κρόκο Κοζάνης (προαιρετικά)[...]
Πηγή: mamapeinao.grΟύτε εγώ δεν το περίμενα ότι θα έβγαινε τόσο ζουμερή και μυρωδάτη! Άλλη μια συνταγή που δημιουργήθηκε πάνω στην κουζίνα και το αποτέλεσμα .... σούπερ! Διάβαζα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr