Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
4/7/15 Burger παντζαριού σε «ψωμάκι» μανιταριών και κέτσαπ sauce και ποιος χρειάζεται το κρέας; Συστατικά 200gr βρασμένα παντζάρια 200gr.φέτα θρυμματισμένη[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑΛΜΥΡΕΣ ΠΙΤΕΣ Posted on 16 Απριλίου, 2020 16 Απριλίου, 2020 Πολλές φορές θέλετε ένα γρήγορο και εύκολο πρωινό και όχι μόνο, μπορείτε να τα φτιάξετε σε 5 λεπτά[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΤο εβδομαδιαίο μενού από 14/10 έως 20/10, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Πατώντας πάνω στην κάθε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΙΤΕΣ Δημοσιεύθηκε Αύγουστος 18, 2018 Αύγουστος 18, 2018 Σήμερα θα φτιάξουμε παρέα μια εύκολη ζύμη για πίτα. Σαν σφολιάτα απλά με πολύ λίγο βούτυρο,[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΥλικά Για τη ζύμη 1 κ. αλεύρι 2 κ.σ. ξύδι Λίγο αλάτι Νερό κρύο όσο πάρει Για τη γέμιση 500 γρ. σπανάκι 250 γρ. κουκουλίθρες (καυκαλήθρες) 250 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπατσαριά ή μπαμπανέτσα, η ηπειρώτικη πίτα με τις χίλιες δύο παραλλαγές. Κάθε νοικοκυρά έχει και μια παραλλαγή για το χυλό αλλά και για τη γέμιση. Όλες όμως οι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣήμερα θα φτιάξουμε παρέα μια εύκολη ζύμη για πίτα. Σαν σφολιάτα απλά με πολύ λίγο βούτυρο,εύκολη. Όπως ξέρετε οι περισσότεροι,η σφολιάτα θέλει πολύ βούτυρο.[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grrecipe in English at the end of the post Nα και τα πιροσκί που σας έλεγα τις προάλλες που έγιναν αιτία να δημιουργηθεί η πατατοσαλάτα με αβόκάντο λόγω[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 800 γραμμάρια χορταρικά ψιλοκομμένα ραδίκια, φύλλα από παντζάρι, σπανάκι) 6 κουταλιές ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι βούτυρο 1/2 φλιτζάνι καρύδια[...]
Πηγή: sidagi.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑυτή την πίτα ήθελα εδώ και χρόνια να την φτιάξω. Την είχα δει σε περιοδικά καθώς και σε Ιταλικά βιβλία μαγειρικής, που με προμηθεύει η ξαδέλφη μου η Πόπη κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜπατσαριά ή μπαμπανέτσα, η ηπειρώτικη πίτα με τις χίλιες δύο παραλλαγές. Κάθε νοικοκυρά έχει και μια παραλλαγή για το χυλό αλλά και για τη γέμιση. Όλες όμως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓειά σας και πάλι! Σήμερα θα σας πω ένα μυστικό! Ό,τι εποχή του χρόνου και να είναι, με τις πίτες έχω ένα θέμα... πάντα το είχα και πάντα θα το έχω... τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά Για τη ζύμη 125 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές της σούπας παγωμένο νερό λίγο αλάτι Για τη γέμιση[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη: 1 κιλό περίπου αλεύρι σκληρό 2 ποτήρια νερό 1/2 φλιτζανάκι ελαιόλαδο 1/2 φλιτζανάκι ξύδι 1 κουταλίτσα αλάτι 1/2 πλάκα βούτυρο λειωμένη Για[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ Παναγιώτης Ανδρέου εντάχθηκε στη βιολογική γεωργία πριν από 17 χρόνια. Καλλιεργεί 350 στρέμματα, κάποια ημιορεινά στο χωριό Παύλος της Λιβαδειάς και κάποια[...]
Πηγή: gastronomos.gr