Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 268 συνταγές
1/2 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις 1/2 φλυτζανι γαλα 250 γρ.βιταμ ή βουτυρο 20 γρ. μαγια, ή 1 φακελακι ξερη 1 κουταλακι αλατι 1 πρεζα ζαχαρη 1 αυγο[...]
Πηγή: cooktherapy.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 6 φέτες μπέικον 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 6 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 500 γρ. τρυφερά φύλλα σπανάκι 6 αβγά 1 φλ. αλεύρι 1 στραγγιστό[...]
Πηγή: argiro.grΤα τηγανόψωμα τα απλά εύκολα κ πολύ νόστιμα που μας έφτιαχνε η γιαγιά μου μικρά ...πότε με τυρί μέσα ,πότε σκέτα πασπαλισμένα με ζάχαρη, ή με μέλι ,ή με[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά: 500 γραμ. λευκό τυρί σε χοντρά τρίμματα 1 κιλό αλεύρι περίπου 10 γραμ. μαγιά μπύρας 1 φλυντζάνι νερό χλιαρό 1 φλυτζάνι γάλα μαργαρίνη αλάτι [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 12 περίπου) 2 φλ. απλό αλεύρι + επιπλέον για πασπάλισµα, 1 κοφτή κουταλιά µπέικιν πάουντερ, 2 κουταλιές τριµµένο κεφαλοτύρι (ή τσένταρ ή γκούντα),[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕιναι συνταγη της πεθερας μου, απο τη Ζηλιστα. Γρηγορο αφου δεν θελει φυλλο, καθαρα χειμωνιατικο και ...επικινδυνα νοστιμο φαγητο που ζεσταινει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συγκεκριμένη συνταγή τη βρήκα στο κυριακάτικο gourmet και είναι του Βασίλη Καλλίδη. Δοκιμάστε την, είναι πολύ νόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα πιάτο που σπάνια να μην αρέσει σε κάποιον .. Υλικά 10 κρέπες 500 gr σπανάκι ζεματισμένο 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΚυριακή σήμερα κι έλεγα ότι δεν θα κάνω ανάρτηση... Αλλά να΄μαι και πάλι μπροστά στον υπολογιστή έτοιμη να σας δώσω τα κουλουράκια με καρότο και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Σεφ Νίκος Κατσάνης μας συστήνει έναν απολαυστικό τρόπο να εντάξουμε το σησαμέλαιο στην κουζίνα. Μια συνταγή μέσα από το βιβλίο "Δημιουργώντας με Παρθένο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html