Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω κάθε φορά και αργώ τόσο να ανεβάσω ποστ. Ενώ λέω ότι θα ανεβάζω ανά 3 μέρες και καλά, τελικά κλείνω 2 εβδομάδες και ακόμα τίποτα....[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΣΟΥΠΕΡ ΑΦΡΑΤΑ ΤΥΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Η σημερινή συνταγή γιά τα τυροψωμάκια δεν είναι καινούργια στο laboratorio . Η ζύμη τους είναι φτιαγμένη με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌλοι γνωρίζετε το ακορντεόν και τον ζεστό ήχο του. Πώς θα σας φαινόταν όμως ένα γλυκό που μοιάζει με ακορντεόν; Θα χρειαστείτε: -55 γραμμάρια βούτυρο -1/4[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΓια το προζύμι (Biga) 320 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί ή Ολικής ή Σίκαλης 200 γρ. νερό 3,5 γρ. ή μισό φακελάκι ξηρή μαγιά ή το μισό από μια συσκευασία φρέσκιας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 70 γρ μαύρη σοκολάτα 40 γρ βούτυρο 50 γρ ζάχαρη άχνη 100 γρ ζάχαρη 2 κουτ.σούπ. ζάχαρη 50 ml σιρόπι κεράσι 5 αυγά 50 γρ αλεύρι 25 γρ corn flower 1[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΦτιάξτε μοναδικά και λαχαριστά ψωμάκια γεμιστά με κρέμα. Υπέροχη γεύση και σχήμα. Δείτε παρακάτω βήμα βήμα τη συνταγή. Συστατικά Για τη ζύμη: 375 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΚαλό μήνα! Ξεκινάει η περίοδος προσμονής και προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα. Στο εξωτερικό αυτή η περίοδος λέγεται advent. Έχετε δει στην αγορά που[...]
Πηγή: le-voyage-du-gateaux.blogspot.grΓια το προζύμι 170 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί 110 γρ. νερό (στους 25-30C) 1 φακελάκι μαγιά ξηρή Για τη ζύμη 520 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί 80 γρ. ζάχαρη 40[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 φλ. χλιαρό γάλα 2 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 80 γρ. βούτυρο 4-1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 φλ. ζάχαρη 2-1/2 κ.γ. μαγιά Για τη[...]
Πηγή: argiro.grΦαστ φουντ – η μάστιγα των τελευταίων δεκαετιών και του κακοποιημένου φαγητού με πρώτο συνώνυμό της το μπέργκερ. Και φυσικά δεν είναι το όνομα αυτό καθεαυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ Μια πεντανόστιμη αμυγδαλόπιτα, αφράτη και ζουμερή, σκεπασμένη με υπέροχη καραμελλωμένη κρούστα! Η συνταγή είναι απο την σύγχρονη τουρκική κουζίνα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠανεύκολα και πεντανόστιμα ψωμάκια χωρίς μαγιά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Είναι καταπληκτικά για να συνοδεύουν τον καφέ σας και γίνονται πολύ γρήγορα αφού δεν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΝΟΥΤΕΛΟΖΑ ΜΕ ΤΡΙΦΤΗ ΖΥΜΗ Αυτό το γλυκάκι το είχα στο πρόγραμμα να το φτιάξω εδώ και πολύ καιρό.... Η τριφτή μηλόπιτα της γιαγιάς Ανδρομάχης ( εδώ ) είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr