Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 101 συνταγές
Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠόσες φόρες δεν μας πετυχαίνει μια συνταγή ή κατά την διάρκεια της προετοιμασίας κάτι ξεχνάμε, κάτι κάναμε λάθος; Δεν πετάμε τίποτα! Αναπροσδιορίζουμε την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΑυτό το ψωμάκι θα το φτιάξετε και θα το ξαναφτιάξετε! Είναι τόσο νόστιμο, τόσο υπέροχο κι εμφανίσιμο που θα ξετρελαθείτε! Επειδή ένα δεν είναι αρκετό ποτέ,[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜερικές ιδέες για το τι να κάνετε τόσο φαγητό ή και γλυκό που μπορεί να έχει μείνει αυτές τις ημέρες των γιορτών.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤα πρώτα μου βήματα στη μαγειρική τα έκανα αφού παντρεύτηκα {μιλάμε, όχι αβγό να βράσω ήξερα, δεν μπορούσα να κατανοήσω η χριστιανή πως γίνεται να κολλήσουν τα[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΧθες η φίλη μου η Αφροδίτη ανέφερε ότι έκανε μια μακαρονόπιτα. Στην αρχή υπέθεσα ότι θα ήταν με φύλλο τελικά όμως ήταν μια ¨μακαρονόπιτα¨ με[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά : 200 γρ. μακαρόνια ή όποιο άλλο ζυμαρικό θέλετε 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3 πράσα σε ροδέλες 300 γρ. γραβιέρα ή κασέρι τριμμένο 200 γρ. γιαούρτι[...]
Πηγή: greekmasa.grΌλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌπως έχει ήδη αναφερθεί, μια από τις δυο μας έχει προσωρινά ξενιτευτεί στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, για μια αρχαιολογική ανασκαφή. Η πόλη πραγματικά[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΜια γρήγορη νόστιμη λύση εκτός από τα μακαρόνια με κιμά όταν ο χρόνος πιέζει και δεν προλαβαίνουμε την μπεσαμέλ και το ψήσιμο. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ φύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 1 φύλλο κρούστας 4 λουκάνικα Μυκόνου (ή ό,τι άλλο προτιμάτε) 3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί) 1 πράσινη πιπεριά καυτερή 1 κρεμμύδι ξερό 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΚατά τους ιστορικούς της γαστρονομίας η τάρτα είναι η εξέλιξη της πίτας. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι συνήθιζαν να βάζουν πάνω σε ένα κομμάτι ζύμης διάφορα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτή η συνταγή προέκυψε πάνω σε φάση δημιουργίας, ως ένας άλλος τρόπος να φάει κανείς το μπρόκολο πέρα από τους κλασικούς (σαλάτα ή ογκρατέν). Είχα αναρτήσει[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπό τότε που έμαθα να φτιάχνω αυτήν την εύκολη συνταγή για πίτσα με λεπτή τραγανή Ιταλική ζύμη με έχουν χάσει από πελάτισσα οι πιτσαρίες! Είναι τόσο τραγανή[...]
Πηγή: tasteandtell.grΗ έννοια της νηστείας, δηλαδή η αποχή από ορισμένες τροφές σαν ένδειξη σεβασμού προς κάποια ανώτερη δύναμη, είναι παλιά όσο και ο άνθρωπος και δεν επινοήθηκε[...]
Πηγή: bostanistas.gr