Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Πόσες φόρες δεν μας πετυχαίνει μια συνταγή ή κατά την διάρκεια της προετοιμασίας κάτι ξεχνάμε, κάτι κάναμε λάθος; Δεν πετάμε τίποτα! Αναπροσδιορίζουμε την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΠες τη και μυζηθρόπιτα φούρνου και δεν θα κάνεις λάθος. Γίνεται με δυο υλικά, ξινομυζήθρα και φύλλο, αν θέλετε την πασπαλίζετε και με λίγο σουσάμι για[...]
Πηγή: bostanistas.grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Για τη γέμιση, χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το αμύγδαλο σε σκόνη και το αλεύρι στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να αφρατέψει, και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλησπέρα σας!! Θεοφάνεια σήμερα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν στις Φανές και τους Φάνηδες! Και του χρόνου με υγεία και ευημερία!!! Ακόμη δεν έφυγε η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤρελαίνομαι για κοκ και πάντα ήθελα να φτιάξω ένα γιγάντιο κοκ, σαν τούρτα. Το έφτιαξα λοιπόν, μόνο που το έκανα μεγάλο κι αγιοβαλεντίνικο, σε σχήμα καρδιάς[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαι σας ερωτώ, υπάρχει άνθρωπος που αντιστέκεται σ' ένα ζεστό, αφράτο, μυρωδάτο, γεμιστό "ψωμάκι" με επικάλυψη σοκολάτας και παρουσίαση εορταστική και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ ανάρτηση της φίλης Ελένης και των ταξιδιών της, για την πάστα φλώρα ήρθε την επόμενη μέρα, από αυτήν που είχα φτιάξει ένα κονφί με αχλάδια και μήλα . Με[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣταφιδόψωμα με άρωμα απο φασκόμηλο και κανέλα. Είναι το καλύτερο έδεσμα για την Μ. Παρασκευή και όχι μόνο. Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ prekmurska gibanica είναι ένα κέικ από τη Σλοβενία ή μάλλον μια γλυκιά πίτα που γίνεται με φύλλο του μπακλαβά και γέμιση σε στρώσεις. Η συνταγή που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠριν φυλάξω τις φετινές σταφίδες, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω μερικές για μια παραδοσιακή σταφιδόπιτα. Η συνταγή υπάρχει σε όλα σχεδόν τα σπίτια με μικρές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΉ καλύτερα... μυζηθρόπιτα φούρνου Μια μυζηθρόπιτα με ξινομυζήθρα, που γίνεται πολύ γρήγορα και είναι τόσο εύκολη που δεν θέλει ούτε πλάστη ούτε πολλά σκεύη![...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα Για την πίτα 8 φύλλα κρούστας εμπορίου 400 γραμμάρια ταχίνι 750 γραμμάρια σουσάμι 2 κουταλιές της σούπας κανέλα 800 γραμμάρια ζάχαρη 1,5 λίτρο[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα Για τη ζύμη 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2/3 φλιτζανιού του τσαγιού φρέσκο βούτυρο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 6[...]
Πηγή: sidagi.grΗ Κική με την κουλούρα της μου έδωσε μια μικρή σπρωξιά για να σας πω κι εγώ δυό λόγια για το εδώ μας Χριστόψωμο. Να το πούμε Χριστόψωμο; Χριστουγεννιάτικη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο καθολικό δόγμα κατά την διάρκεια νηστείας, δεν επιτρέπει ούτε βούτυρο, ούτε γάλα. Αλλά το 1430 στέλνει κάποιος δούκας Σάξονας, μία επιστολή στον τότε Πάπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr