Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Για τη ζύμη 900 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 ml νερό 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας ξίδι 1 κουτ. γλυκού αλάτι Για το λάδωμα τον φύλλων 100 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το σιρόπι 450 γρ. ζάχαρη 300 γρ. νερό ξύσμα από 2 πορτοκάλια, ακέρωτα χυμός από 1/2 λεμόνι 1 ξυλαράκι κανέλα Για την πίτα 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή[...]
Πηγή: gastronomos.gr1/2 κιλό φύλλο κρούστας για γλυκά 800 γρ. ψίχα κολοκύθας, τριμμένη στον τρίφτη 3 κουτ. σούπας ρύζι γλασέ 1 φλιτζ. τσαγιού καρύδια, χοντροκομμένα 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 μεγάλες αραβικές πίτες 150 γρ. φέτα, τριμμένη 150 γρ. κασέρι, τριμμένο 6 φέτες ζαμπόν, ή άλλο αλλαντικό της αρεσκείας μας φρεσκοτριμμένο πιπέρι με άλλη 1[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια την τυρόπιτα 5 φύλλα κρούστας 6 - 8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, για το άλειμμα των φύλλων και του ταψιού 350 γρ. φέτα της αρεσκείας μας, θρυμματισμένη 2 αυγά[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φύλλο από ζύμη σφολιάτας μαύρο και άσπρο σουσάμι Για τη γέμιση 700 γρ. ψαρονέφρι 3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί), κομμένες σε μικρά κυβάκια 4-5[...]
Πηγή: gastronomos.gr8 ατομικές αραβικές πίτες ελαιόλαδο 200 γρ. σπιτική σάλτσα ντομάτας* 400 γρ. κίτρινη αγελαδινή μοτσαρέλα (ή ένταμ), περασμένη από τη χοντρή πλευρά του τρίφτη[...]
Πηγή: gastronomos.gr