Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
…και της γρηγοράδας! Χειμωνιάτικος καιρός, εποχή για σταφίδες. Και μάλιστα κρητικές σταφίδες που πρόσφατα απέκτησαν όπως διαβάζω εδώ τον τίτλο ΠΓΕ[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜελωμένο-γλυκό ψωμάκι που γίνεται και μια πολύ όμορφη ζουμερή τάρτα!!!!!΄Οπως λέει και η Αργυρώ μοιάζει με πίτα σιροπιασμένη. Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 500[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ μητέρα μου σε νεαρή ηλικία, έφυγε από το χωριό και ήρθε στην Αθήνα για να μάθει ράψιμο. Έπιασε δουλειά σε έναν ονομαστό οίκο ραπτικής ( της κυρίας Έλλης )[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr16 Οκτωβρίου. Παγκόσμια μέρα του ψωμιού! Αλήθεια πόσοι το στερούνται σ’ όλο τον κόσμο; Αυτά τα επετειακά και οι παγκόσμιες μέρες , μου προκαλούν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑγαπημένη μου μπλογκογειτονιά, αναγνώστες, σχολιαστές και φίλοι με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις επισκέψεις σας και την αγάπη σας, σας εύχομαι να περάσετε τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τη ζύμη 1 κύβο νωπής μαγιάς 25 γρ. 500 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 1 πρέζα ζάχαρη 2 κρόκοι αυγού 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γλ. αλάτι Για[...]
Πηγή: argiro.grΈνα μελωμένο-γλυκό ψωμάκι που γίνεται και μια πολύ όμορφη ζουμερή τάρτα! Εγώ το έφτιαξα ψωμάκι και σε τάρτα, είναι νοστιμότατο! ΄Οπως λέει και η Αργυρώ[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓια τη ζύμη 25 γραμμ. νωπή μαγιά 500 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 1 πρέζα ζάχαρη 2 κρόκοι αυγού 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γλ. αλάτι Για τη[...]
Πηγή: argiro.grΗ χαρά που παίρνω όταν φίλοι μου λένε καλά λόγια, για κεράσματα που τους προσφέρω, είναι μεγάλη. Φαντάζομαι το ίδιο συναίσθημα εισπράτετε και σεις όλες και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Δεν εβλεπα την ωρα να αρχισει επιτελους να κανει και λιγο ζεστη, για να μπορεσω να παρασκευασω προζυμι. Η παρασκευη του προζυμιου,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr