Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
400 ml ζεστό δυνατό μαύρο τσάι 100 γρ. αποξηραμένα σύκα χωρίς κοτσάνια, κομμένα σε λεπτές φέτες 140 γρ. σουλτανίνα 50 γρ. βρώμη 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔευτέρα αύριο, και αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από μας, μικροί και μεγάλοι, αρχίζουμε τη δουλειά. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, ένα εύκολο, νόστιμο και γρήγορο σνακ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 20 και πλέον χρόνια συχνά κατέφτανε στο σπίτι ένα τεράστιο λουλουδέ κουτί ζαχαροπλαστείου με μικρά γυαλιστερά τραγανά τυροπιτάκια, το καθένα όλο κι όλο δυο[...]
Πηγή: pandespani.comΑύριο είναι Κυριακή, έτσι δεν είναι;;; Και τί κάνουμε τις Κυριακές;;; Παίρνουμε όλοι μαζί πρωινό... χαλαρώνουμε, επικοινωνούμε και νιώθουμε την ευτυχία των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠράσινο τσάι, σταφίδες, καρύδια, κολοκυθόσπορος! Τέσσερα υλικά, τέσσερα στηρίγματα καλής υγείας και τα τέσσερα σ' ένα γλυκό ψωμάκι που συνοδεύει με απίστευτη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Τί κάνετε; Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, γιατί ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, πώς να το κάνουμε, δημιουγεί μια καλή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔευτέρα αύριο, και αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από μας, μικροί και μεγάλοι, αρχίζουμε τη δουλειά. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, ένα εύκολο, νόστιμο και γρήγορο σνακ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΝα τα πούμε και διαίτης; Έτσι τουλάχιστον κυκλοφορούν τα διάφορα κουλουράκια με πολτό λαχανικών στους φούρνους, κυρίως επειδή δεν έχουν ζάχαρη. Εγώ δεν θα τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Τί κάνετε; Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, γιατί ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, πώς να το κάνουμε, δημιουγεί μια καλή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣυναντιέται και ως τυροπιτάρι. Θα την ονόμαζα και τσουρέκι τυριού, μπριος με τυρί-αλα γαλλικά-αλλά όπως και να το πούμε,έχει εκείνη τη γεύση που σε κάνει να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑύριο είναι Κυριακή, έτσι δεν είναι;;; Και τί κάνουμε τις Κυριακές;;; Παίρνουμε όλοι μαζί πρωινό... χαλαρώνουμε, επικοινωνούμε και νιώθουμε την ευτυχία των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr…σε κρητική έκδοση! Επειδή εκτός από τα γλυκά τυροπιτάκια πολύ μας αρέσουν και τα αλμυρά, επειδή μια από τις πρόσφατες συνταγές με τυρί που εμφανίστηκαν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα ιδιαίτερο, αφράτο, πολύ νόστιμο ψωμί με καραμελωμένες σταφίδες και άρωμα κανέλας. Είναι ένα κλασικό γλυκό ψωμί της Β. Αμερικής που συνηθίζεται πολύ για[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠεντανόστιμα, θα σας ξετρελάνουν!! Τα υλικά μας για 45 περίπου κομμάτια: 200 γρ. ζάχαρη 100 γρ. γάλα εβαπορέ αδιάλυτο μισό φακελάκι αμμωνία (15γρ.) 4 βανίλιες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣας αρέσει ο γλυκάνισος; Εμένα πολύ! Πάμε λοιπόν να φτιάξουμε κάτι πανεύκολα, νοστιμότατα παξιμαδάκια ~ χειμώνας έρχεται, με μια αχνιστή κούπα τσάι θα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ Κική με την κουλούρα της μου έδωσε μια μικρή σπρωξιά για να σας πω κι εγώ δυό λόγια για το εδώ μας Χριστόψωμο. Να το πούμε Χριστόψωμο; Χριστουγεννιάτικη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΆγλυκα τραγανά αρωματικά παξιμάδια με ελαιόλαδο και άρωμα μαστίχας. Συνοδεύουν τον καφέ, το τσάι ή είναι ένα τέλειο κολατσιό με ελίτσες τυράκι και ντομάτα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα ιταλικά biscotti, διπλοφουρνιστά παξιμαδάκια, τέλεια για τον καφέ ή το τσάι. Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. αμύγδαλα ασπρισμένα 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ μια πρέζα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αγαπημένο λαχανικό του πασίγνωστου λαγού, είναι και το δικό μου αγαπημένο λαχανικό (μαζί με την κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης). Μπορώ να το βάλω σχεδόν παντού,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΡοδακινόπιτα όπως περίπου λέμε το χειμώνα μηλόπιτα. Στο μάτι έχω βάλει βέβαια από παλιά την τάρτα με νεκταρίνια της Αγγελικής, την οποία τότε είχα κάνει με[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλησπέρααααααααα!!! Μέρες τώρα θέλω να κάνω μια ανάρτηση - αφιέρωμα για το κολατσιό των παιδιών μας στο σχολείο και όλο κάτι τυχαίνει και το αναβάλω...[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΓούρουδο, το περίφημο ψωμί της Τραπεζούντας (φωτο, βίντεο) (Φωτ.: Γιαβούζ Μπαϊτάκ) Η περιοχή του Πόντου –και κυρίως γύρω από την Τραπεζούντα–[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr