Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 224 συνταγές
Για τη ζύμη (ή 1 έτοιμο φύλλο κουρού) 400 γρ. αλεύρι λευκό 200 γρ. βούτυρο αγελάδος, παγωμένο, σε μικρούς κύβους 1/3 κουτ. γλυκού αλάτι 30 ml νερό, παγωμένο[...]
Πηγή: gastronomos.grΕίναι ένα διαφορετικό ψωμάκι, πικάντικο όσο εσείς το θέλετε, με τραγανή κόρα και εσωτερικό μαλακό, σαν του τσουρεκιού. Και αν έχετε και επιτραπέζιο μίξερ,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓρήγορη, εύκολη, καλοκαιρινή και νόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: Cream-Crackers "Παπαδοπούλου" τυρί spread (εγώ παίρνω Dirollo Spread, αλλά μπορείτε και με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ νόστιμη και αφράτη ζύμη για πίτσα. Θέλει αρκετό δούλεμα, αλλά το αποτέλεσμα θα σάς ανταμοίψει :) Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμ. περίπου αλεύρι δυνατό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4 άτομα 4 αυγά Άσπρο ξύδι 4-5 μικρά κολοκυθάκια κομμένα σε σχήμα σπιρτόξυλου 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη Λίγο ελαιόλαδο Ξερό θυμάρι Αλάτι 4-5 φύλλα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜεριδες 8 Χρονος εκτελεσης 90 λεπτά Συστατικά: 1 μικρό λάχανο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες) 1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 2 καρότα (τριμμένα) 1 μεγάλο[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά: 12 αυγά 12 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 12 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα αφράτα αμύγδαλα 12 κουταλιές της σούπας τριμμένο λευκό παξιμάδι 1 φακελάκι[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΚαλή εβδομάδα της Τυρινής! Σήμερα σας έχω μια πεντανόστιμη γιαουρτοτυρόπιτα Θρακιώτικη, λίγο "πειραγμένη" απο τα χεράκια μου αφού πρόσθεσα δυο επιπλέον[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι αγνιόπιτες είναι μυζηθρόπιτες τηγανιού. Συνηθίζονται στην ανατολική Κρήτη και τις αγαπάμε με ξινή ή γλυκιά μυζήθρα και με μυρωδάτο θυμαρίσιο μέλι.[...]
Πηγή: bostanistas.gr΄Αλλο ένα πανεύκολο και γευστικό ψωμάκι με 3 διαφορετικές γεμίσεις! Η αρχική συνταγή είναι με μουστάρδα,βασιλικό,ματζουράνα και τυριά εγώ την διαφοροποίησα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% 1 κεσεδάκι ελαιόλαδο 1 κεσεδάκι τριμμένη φέτα (με πιρούνι ή με τα χεράκια μας) 1 κεσεδάκι απο κάποιο κίτρινο νόστιμο τυρί της αρεσκείας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση 500 γρ. κιμά (μοσχάρι ή μισό μισό μοσχάρι και χοιρινό) 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινο μήλο σε κυβάκια λίγο θυμάρι φρέσκο ή[...]
Πηγή: megatv.com/cook¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Για[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 600 γ. στραγγισμένη κολοκύθα ( τριμμένη στο σουρωτήρι μισή μέρα ) 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο κανέλα γαρύφαλλο λίγο μοσχοκάρυδο 1/2 ποτήρι κρασιού[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΓια το φύλλο 300 γρ. αλεύρι 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. λευκό ξίδι 1 κ.γ. αλάτι 130-150 γρ. νερό Για τη γέμιση 700 γρ. διάφορα χόρτα σοταρισμένα 400 γρ διάφορα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com250 γραμμ. βιτάμ 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι 1 κουταλάκι του γλυκού baking powder 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 3 φλιτζάνια αλεύρι 250 γραμμ. φέτα 1 αυγό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛΑΓΑΝΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ Η φετινή συνταγή της λαγάνας είναι μια παραλλαγή της περσινής παραδοσιακής με την προσθήκη ενός νόστιμου μείγματος από μυρωδικά. Θυμάρι,[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά για το φύλλο: 500γρ αλεύρι 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1κγ ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο χλιαρό νερό Υλικά για τη γέμιση: Ελιές μαύρες ξυδάτες ή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣήμερα μαγειρεύουμε ένα φαγάκι δυναμωτικό, υγιεινό και πολύ, πολύ ελαφρύ! Το φτιάχνετε σε 15 λεπτά και, μετά από μία ώρα περίπου ψήσιμο, απολαμβάνετε τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 600 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 4 κουταλάκια του γλυκού κοφτά μπέϊκιν πάουντερ 2 ποτήρια ζάχαρη (για όσες δεν τις προτιμάτε πολύ γλυκές[...]
Πηγή: greekmasa.gr500 γραμμάρια αλέυρι σταρένιο για ψωμί 8 γραμμάρια ξηρή μαγιά 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 350 ml χλιαρό νερό 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα βότανα ([...]
Πηγή: sidagi.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.gr