Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Ζύμη για αλμυρές κρέπες Συστατικά Μείγμα Α (κοσκινισμένα) 140γρ Αλεύρι4γρ Αλάτι3γρ Ζάχαρη10γρ Κορν φλάουρΜείγμα Β 250γρ Γάλα100γρ Αυγά12γρ ΗλιέλαιοΕκτέλεση[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΕδώ και καιρό είχα γράψει για ψωμί με αλεύρι ζέας , το οποίο είχα φτιάξει με προζύμι από κεφίρ. Ο λόγος ήταν ότι αναγνώστρια του μπλογκ, της οποίας η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1/2 κούπα σιτάρι ολικής άλεσης 2 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη 1 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης ή κρίθινο 1 φακελάκι[...]
Πηγή: sidagi.grΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ LUCA MONTERSINO Υπέροχη μέσα στην απλότητα της, θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με έναν τεράστιο εργολάβο ή με τούρτα εργολάβο. Ακόμη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑπό τότε που ανακάλυψα το φαγόπυρο, θα ήθελα αν μπορούσα να το βάλω σε όλα τα σπίτια. Από που να αρχίσω; Από τον χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη που κάνει αυτήν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣυμβουλές 17/11/2019 Καρανίκος Γιάννης Συμβουλές Για ΚρέπεςΣουρώνουμε για ένα τέλειο λείο μίγμαΞεκουράζουμε το μίγμα για 12-24 ώρες. Αφού σχηματίσουμε τον χυλό[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΤο φαγόπυρο ή αλλιώς μαύρο σιτάρι είναι ένα ψευδοδημητριακό οι σπόροι του οποίου μοιάζουν με τους σπόρους των σιτηρών. Οι σπόροι του είναι μικροί, τριγωνικοί[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grTarte à l’ oignon, ή Ziwelküeche από τον Γρηγόρη Φαρμάκη Γρηγόρης Φαρμάκης Η tarte à l’ oignon (τάρτ α λ’ ονιόν) – ή καλύτερα, Ziwelküeche, στην τοπική[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη 20 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 20 γρ. νωπή μαγιά 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 1[...]
Πηγή: icookgreek.com