Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 280 συνταγές
Η συνταγή μας για τα πιο αφράτα ανεβατά καλιτσούνια στο περιοδικό στύλε τη συνταγή σου!, Καλιτσούνια | Συνταγή | Argiro.gr, Η συνταγή μας για τα πιο αφράτα ανεβατά καλιτσούνια στο περιοδικό στύλε τη συνταγή σου!, Παραδοσιακά ανεβατά καλιτσούνια, Η συνταγή μας για τα πιο αφράτα ανεβατά καλιτσούνια στο περιοδικό στύλε τη συνταγή σου!, Καλιτσούνια Κρητικά λυχναράκια
Ρίχνουμε για 10 λεπτά τα ξερά φρούτα σε νερό που βράζει. Τα στραγγίζουμε, τα ακουμπάμε σε πετσέτα να στεγνώσουν καλά και τα ψιλοκόβουμε. Εντωμεταξύ βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα, τη ζάχαρη, το ρύζι και τη βανίλια και τα βάζουμε να πάρουν μια βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20-25 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε τον κρόκο χτυπημένο με λίγο από το γλυκό για να πάρει θερμοκρασία και έπειτα το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα φρούτα και την κρέμα toffee και ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε το γλυκό σε μπολάκια ή ποτήρια και τα αφήνουμε να σταθούν 20 λεπτά πριν σερβίρουμε. - ZannetCooks, Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου, με κεράσι γλυκό του κουταλιού!, ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ | ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ| ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ, Το γλυκό του Καλοκαιριού - Γλυκό Ψυγείου με Φρυγανιές,Κρέμα Βανίλια και Ζελέ με Κεράσια
Οι αγνιόπιτες είναι μυζηθρόπιτες τηγανιού. Συνηθίζονται στην ανατολική Κρήτη και τις αγαπάμε με ξινή ή γλυκιά μυζήθρα και με μυρωδάτο θυμαρίσιο μέλι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για ένα στρογγυλό ταψάκι διαμ.23cm) Για την επικάλυψη 70γρ.ανάλατο βούτυρο 140 γρ καστανή ζάχαρη φρέσκα βύσσινα 2 ½-3 φλιτζάνια (ή 1 βάζο κομπόστα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 3-4 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους χυμός ενός λεμονιού και ξύσμα από ένα λεμόνι 3 κουτ. σούπας λικέρ ή κονιάκ ½ κούπα βούτυρο μαλακό 1 ½ κούπα[...]
Πηγή: loukoulos.comΓια την ζύμη μπαχαρικών 500 γρ. αλεύρι χωριάτικο 500 γρ. αλεύρι για όλες χρήσεις 1 κ.σ. μίγμα μπαχαρικών 2 φακελάκια μαγιά ξερή 1 κ.σ. ζάχαρη 1 -1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.grΟι κρέπες είναι οι αγαπημένες μου. Και να τις τρώω αλλά και να τις φτιάχνω. Γιατί κάθε φορά σκέφτομαι με τι διαφορετική κρέμα να τις γεμίσω, τι σιρόπι να βάλω[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΟ φούρνος της γειτονιάς μου φτιάχνει τα πιο θεϊκά πολύσπορα τυροπιτάκια με αλεύρι ολικής. Τρως ένα και πας στον παράδεισο! Για μερικά λεπτά μεταφέρεσαι μέσα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τις κρέπες 2 αυγά μέτρια σε θερμ. δωματίου 1 κρόκο 220 γρ. γάλα 100 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 100 γρ. φύλλα σπανάκι ηλιέλαιο για το τηγάνι Για την κρέμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com• 1 φύλλο σφολιάτα • λάδι • 2 πράσα • 2 μήλα ξινά • 2 κουτ.σούπας χυμό λεμόνι • 3 αυγά • 125 γρ γάλα • 120 γρ κρέμα γάλακτος • 90 γρ τριμμένο τυρί • Αλάτι,[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑυτή η τάρτα γίνεται νόστιμη και «πλούσια». Φρέσκο σπανάκι με μπόλικα μυρωδικά και από πάνω βελούδινη μπεσαμέλ. Δύσκολο να σταματήσεις στο ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ φίλη μου η Ναταλία είναι από τη Λάρισα. Ξέρετε ότι η Θεσσαλία φημίζεται για τις πίτες της, τις οποίες πραγματικά πρέπει να δοκιμάσετε αν βρεθείτε εκεί. Με τη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΆλλο ένα φαγητό που φτιάχτηκε εξαιτίας της Ειρήνης. Είχε βγάλει η Μαρία κιμά να φτιάξει μπιφτέκια κι η Ειρήνη κόλλησε: αντί μπιφτέκια να γίνει κιμαδόπιτα. Κι[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΥλικά για την ζύμη 250 ml νερό 375 μλ λάδι, ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο περίπου 25 γραμμάρια μαγιά (3 φακελάκια από αυτά τα έτοιμα που είναι τα 3 μαζί) ένα κουταλάκι[...]
Πηγή: greekmasa.gr