Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Ζύμη πίτσας, με απλή διαδικασία βήμα προς βήμα, σε ένα εύκολο DIY και με μια μικρής ποσότητας ζύμη .Οι εύκολες και γρήγορες στην παρασκευή τους ζύμες πίτσας[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑυτή τη φορά ξεπέρασα τα όριά μου. Εμεινα ένα ολόκληρο μήνα στα Ιωάννινα. Μπήκα περισσότερο μέσα στη ζωή των ανθρώπων που αγαπάω, γνώρισα νέους φίλους και[...]
Πηγή: tastefull.grΈνα υγιεινό κολατσιό ή πρωινό για εμάς και τα παιδιά μας. Αφράτα φουσκωτά μοσχομυριστά! Υλικά 1 ποτήρι κανελόζουμο (νερό μέσα στο οποίο έχουμε βράσει 1 ξυλάκι[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΠαραδοσιακή πίτα από τη Μήλο και την Κίμωλο, μια πιο υγιεινή εκδοχή της πίτσας. Τι χρειαζόμαστε: 1,5 ποτήρι νερό χλιαρό 30γρ. μαγιά λίγο αλάτι 1 κρασοπότηρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν αποφασίστηκε πως θα ξεκινούσαμε το bostanistas.gr στις 12 Δεκέμβρη, ούτε δέκα μέρες πριν τις χειμερινές τροπές του ήλιου, δεν ήξερα αν είχε και κάποιος[...]
Πηγή: bostanistas.grΥπάρχουν μερικά γλυκά που αποκτούν μυθική υπόσταση για οικογένεια και φίλους. Η προετοιμασία και το σερβίρισμά τους προάγει την συγκέντρωση σε ειδική[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τα ψωμακια 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΜΑΝΑ 50 γρ. ζάχαρη 3 γρ. αλάτι 5 γρ. ξηρή μαγιά 200 ml. νερό χλιαρό 50 γρ. Βούτυρο Για τη σάλτσα [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φακελάκια μαγιά 1 ποτήρι νερού γάλα χλιαρό 1 ποτήρι νερού ηλιέλαιο 1 ποτήρι νερό χλιαρό 3 κ.γ αλάτι 5 κ.γ ζάχαρη[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΦουσκωτό και στολισμένο, το Χριστόψωμο είναι απαραίτητο στο γιορτινό τραπέζι. Φτιάξτε το, είναι απλά τέλειο! ΥΛΙΚΑ 700 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr