Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 71 συνταγές
Υλικά για 8 μαραθόπιτες: Για τη ζύμη: 500 γρ. αλεύρι 300 γρ. νερό 2-3 κ.σ. τσίπουρο 20 ml ελαιόλαδο 2 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. ζάχαρη αλάτι Για τη γέμιση: 1 ματσάκι[...]
Πηγή: easykuzina.grΤις ημέρες που πέρασαν έκανα πολλά και διάφορα μαγειρέματα στην κουζίνα μου, αλλά όπως φαίνεται μιαν υπερκόπωση την έπαθα γιατί τώρα βλέπω κατσαρόλα και στρίβω[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα βιβλία μπορούν να αποδειχθούν οι καλύτεροι συνταξιδιώτες στα πραγματικά ή τα νοερά ταξίδια μας. Υπάρχουν βιβλία ικανά να μας διασκεδάσουν – και δεν[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el26/12/16 Ένα Ιταλικό γιορτινό ψωμί με την ονομασία pinza και όχι pizza ( αν και από εκεί προέρχεται) σας προτείνουμε για φέτος. Στην γειτονική μας χώρα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΛεπτή, βουτυράτη και τραγανή, με την αλμύρα της φέτας που τρίβεται στη κάθε μπουκιά, η αλευρόπιτα είναι για μένα η τέλεια ελληνική απάντηση στην γνήσια Ιταλική[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑπλά ψωμάκια κομμένα στη μέση και βουτυρωμένα. Τα γεμίζουμε με σοταρισμένα μανιτάρια Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε δύο[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr…για τη ζύμη 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. τσικουδιά 1 κ.σ. καλό, παρθένο ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι χλιαρό νερό 1/4 κ.γ. αλάτι …για τη γλυκιά γέμιση[...]
Πηγή: cookpad.com/grμελιτζάνες κάθε είδους ντομάτες (επίσης κάθε είδους) πιπεριές (πράσινες κλασικές και καυτερές) σκόρδο φέτα τυρί κρεμμύδι ξερό λάδι Οδηγίες Κόβουμε τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πιτούλα πεντανόστιμη και τραγανή!!!! ΥΛΙΚΑ (για το φύλλο) 500 γραμμάρια αλεύρι σταρένιο σκληρό 1/2 φλιτζανάκι του καφέ τσίπουρο 1 φλιτζανάκι του καφέ[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr160 γρ. γάλα 400 γρ. αλεύρι 30 γρ. φρέσκια μαγιά 60 γρ. βούτυρο 40 γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό 1 κρόκος αυγού 2 κ.σ. τσίπουρου 120 λιναρόσποροι 1 κ.γ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣταφιδόψωμα με άρωμα απο φασκόμηλο και κανέλα. Είναι το καλύτερο έδεσμα για την Μ. Παρασκευή και όχι μόνο. Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ φούρνος της γειτονιάς μου φτιάχνει τα πιο θεϊκά πολύσπορα τυροπιτάκια με αλεύρι ολικής. Τρως ένα και πας στον παράδεισο! Για μερικά λεπτά μεταφέρεσαι μέσα[...]
Πηγή: bostanistas.grγια το ζυμάρι 1 κιλό αλεύρι ½ κρασοπότηρο τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο ½ κρασοπότηρο ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι χλιαρό νερό όσο πάρει σουσάμι για το[...]
Πηγή: cooklos.grΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ... ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ: 500 gr. ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ 200 ΓΡ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 200 ΓΡ. Η 1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ,[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΛΑΔΕΡΑ ,ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ Η ΜΠΥΡΙΤΣΑ....!!!)))))) Για την ζύμη 250 γρ. νερό χλιαρο 2 κουτ.σουπας ζάχαρη 1 κουτ.σουπας αλάτι 2[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Οι Ελληνες έτρωγαν αυτές τις πίτες από την αρχαιότητα. Μία από τις πρώτες αναφορές προέρχεται από τον ποιητή Φιλόξενο, τον[...]
Πηγή: bostanistas.grΛεπτή, βουτυράτη και τραγανή, με την αλμύρα της φέτας που τρίβεται στη κάθε μπουκιά, η αλευρόπιτα είναι για μένα η τέλεια ελληνική απάντηση στην γνήσια Ιταλική[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr