μπουγιουρντι σε πηλινο | γαριδες νουμερο 0 ψητες | κρεμα βουτυρου για γεμιση τουρτας | κοτόπιτα με φύλλο κουρού | συναγες με κομποστα ανανα | νηστισιμο κεικ με λαδι και κακαο | γιαουρτινη αργυρως
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις ασπαρταμη κολοκυθα σταφιδα

Βρέθηκαν 73 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Χειρομυλόπιτες και μανταλάτοι τηγανίτες

Οι χειρομυλόπιτες είναι ένα αρτοσκεύασμα του παρελθόντος μας. Με στάρι αλεσμένο στο χειρόμυλο, εξ ου και το όνομά τους, και προζύμι ήταν η λαχτάρα του[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Προζύμι για Πρόσφορο ή ψωμί - πως το φτιάχνουμε

Το προζύμι, ειδικά αυτό που προορίζεται για την παρασκευή Πρόσφορου (Λειτουργιάς), αλλά και ψωμιού, φτιάχνεται με νερό και βασιλικό, που έχουμε πάρει από την[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
ΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ (υ.φυ.προζ.) : ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ[...]

ΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ (υ.φυ.προζ.) : ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Αφού είδαμε ( εδώ ) πως φτιάχνουμε το υγρό φυσικό προζύμι ( υ.φυ.προζ. ), ας πάμε να δούμε πως πρέπει να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Αφράτα ψωμάκια

Άρτος... ψωμί... περιβάλλεται από ιερότητα, από μυστήριο, είναι αναπόσπαστο μέρος της θρησκείας μας και όχι μόνον, αλλά διατήρησε και στη ζωή ανθρώπους ή[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Φρεσκοψημένο σπιτικό ψωμί

Υλικά Υλικά για 2 καρβελάκια ξηρή μαγιά: 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη: 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι από σιτάρι (δυνατό): 700 γρ. βούτυρο: 35 γρ.[...]

Πηγή: icookgreek.com
Πως ανοίγουμε φύλλο για πίτες, βήμα-βήμα

Για να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ, ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ[...]

2 κρητικά παξιμάδια μεγάλα 2 ντομάτες 1 αγγούρι 1 κρεμμύδι 100 γρ. τυρί φέτα 1 κουταλιά σιτάρι Φρέσκο δυόσμο Ελαιόλαδο Ελιές κονσερβολιά Άμφισσας Καταρχήν[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Προζύμι με βασιλικό

Υλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού.  2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια  Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Πως ανοίγουμε φύλλο για πίτες, βήμα-βήμα

Για να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Προζύμι με βασιλικό

Υλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού.  2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια  Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Dukan - Κρέπες Νο.01

Υλικά ( ποσότητα για 1 ημέρα ) 2 κουτ. σούπας πίτουρο βρώμης 1 κουτ. σούπας πίτουρο σιταριού 1 αυγό 2 κουτ. σούπας τυρί λευκό, κρέμα – Fromage Frais 0% μάρκα[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Ψωμάκια από σιτάρι και σίκαλη

Ψωμάκια από σιτάρι και σίκαλη   Φούρνος Ηλεκτρικός: 200 (προθερμασμένος) Υγραερίου: Θέση 4 (προθερμασμένος) Χρόνος ετοιμασίας: περίπου 100 λεπτά Χρόνος[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Μελιτζανόπιτα χωρίς φύλλο

[photo: Εύη Σκούρα] Οι πίτες αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ελληνικής κουζίνας. Η παραδοσιακή κουζίνα χαρακτηρίζεται από μια ευρηματική[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κολοκυθόπιτα Νο.11

Έχει υποβληθεί από laalaria    Δευτέρα, 03/11/14 Υλικά: 1 κιλό αλεύρι1 αυγόλίγο λάδι1 κιλό κολοκυθάκια1 φλιτζάνι βούτυροαλατοπίπερο4 αυγά ελαφρά χτυπημένα1[...]

Πηγή: greekmasa.gr
ΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ

680 γρ. αλεύρι άσπρο 2 κουταλάκια μαγιά 1 κουταλάκι ζάχαρη 250 ml γάλα 1 κουταλάκι αλάτι 40 γρ. αλεύρι σιταριού 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 40 γρ. βούτυρο 1[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Φρεσκοψημένο σπιτικό ψωμί

Υλικά Υλικά για 2 καρβελάκια ξηρή μαγιά: 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη: 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι από σιτάρι (δυνατό): 700 γρ. βούτυρο: 35 γρ.[...]

Πηγή: icookgreek.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy