Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Είναι μέσα Ιουνίου και ακόμα ψήνω... Ο φούρνος πήρε φωτιά αυτό το σαββατοκύριακο. Δεν είναι βέβαια να πεις ότι και ο καιρός δεν βοηθούσε. Το αντίθετο θα έλεγα.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΓια τη σάλτσα φράουλα: 500 γρ φράουλες 1,5 κούπα ζάχαρη 1/4 απο ενα λεμόνι το χυμό Για την φραουλόπιτα: Τη σάλτσα που φτιάξαμε 400 γρ ζάχαρη 1 κούπα ηλιέλαιο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr23/12/16 Γλυκό γεμιστό ψωμί με γλυκό του κουταλιού που δεν ξέρουμε πώς να αξιοποιήσουμε. Με την ίδια ζύμη από το ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο που[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Κική με την κουλούρα της μου έδωσε μια μικρή σπρωξιά για να σας πω κι εγώ δυό λόγια για το εδώ μας Χριστόψωμο. Να το πούμε Χριστόψωμο; Χριστουγεννιάτικη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ ανάρτηση της φίλης Ελένης και των ταξιδιών της, για την πάστα φλώρα ήρθε την επόμενη μέρα, από αυτήν που είχα φτιάξει ένα κονφί με αχλάδια και μήλα . Με[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο καθολικό δόγμα κατά την διάρκεια νηστείας, δεν επιτρέπει ούτε βούτυρο, ούτε γάλα. Αλλά το 1430 στέλνει κάποιος δούκας Σάξονας, μία επιστολή στον τότε Πάπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣυνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Ελαφρώς παραλλαγμένη. Υλικά 3,5 φλιτζάνια τσαγιού μαύρη σταφίδα 3,5 φλιτζάνια τσαγιού ξανθή σταφίδα 1 φλιτζάνι τσαγιού ξηρά[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για ένα στρογγυλό ταψάκι διαμ.23cm) Για την επικάλυψη 70γρ.ανάλατο βούτυρο 140 γρ καστανή ζάχαρη φρέσκα βύσσινα 2 ½-3 φλιτζάνια (ή 1 βάζο κομπόστα[...]
Πηγή: greekmasa.grΧρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 50-60 λεπτά Υλικά για 10-12 μερίδες: 200 γρ. μαργαρίνη 250 γρ. φαρίνα 1/3 κ.γλ. κανέλα 1/4 κ.γλ. γαρίφαλο 400[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr