Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Υλικά Υλικά για 2 καρβελάκια ξηρή μαγιά: 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη: 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι από σιτάρι (δυνατό): 700 γρ. βούτυρο: 35 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΔεν φανταζόμουν ποτέ πως θα έρθει μέρα που δεν προλαβαίνω να δημοσιεύσω ανάρτηση που έχω ήδη γράψει… Οι τελευταίες μέρες, όμως, είναι τόσο γεμάτες, που[...]
Πηγή: bostanistas.grΠάνε πλέον 5 χρόνια που αποφάσισα να μην αγοράζω ψωμί αλλά να το φτιάχνω μόνη μου. Η διαφορά που είδα πιστέψτε με είναι μεγάλη. Το ψωμί για να πετύχει θέλει[...]
Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.grΆρτος... ψωμί... περιβάλλεται από ιερότητα, από μυστήριο, είναι αναπόσπαστο μέρος της θρησκείας μας και όχι μόνον, αλλά διατήρησε και στη ζωή ανθρώπους ή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας (Ιρλανδικά: Arán sóide, Σκωτσέζα: fardel) είναι ένα παραδοσιακό ψωμί που φτιάχνεται με μόνο τα πιο βασικά συστατικά: το αλεύρι, τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑπό την πρώτη μέρα λειτουργίας του ξενώνα στην Τσαγκαράδα η προσπάθειά μας ήταν να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας ένα αξιομνημόνευτο πρωινό με προϊόντα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο προζύμι, ειδικά αυτό που προορίζεται για την παρασκευή Πρόσφορου (Λειτουργιάς), αλλά και ψωμιού, φτιάχνεται με νερό και βασιλικό, που έχουμε πάρει από την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι χειρομυλόπιτες είναι ένα αρτοσκεύασμα του παρελθόντος μας. Με στάρι αλεσμένο στο χειρόμυλο, εξ ου και το όνομά τους, και προζύμι ήταν η λαχτάρα του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού. 2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού. 2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 2 φρατζολάκια 600 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης σταρένιο 1,5 κ.γ. ξηρή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. λάδι χλιαρό νερό περίπου 400 ml ή όσο πάρει[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑγαπημένοι μου φίλοι, μετά από κάτι περισσότερο από δυο βδομάδες απουσίας, βρίσκομαι ξανά στο γραφείο μου, μπροστά από τον υπολογιστή μου και σας γράφω. Στο[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el[photo: Εύη Σκούρα] Οι πίτες αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ελληνικής κουζίνας. Η παραδοσιακή κουζίνα χαρακτηρίζεται από μια ευρηματική[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: Εύη Σκούρα Την σημερινή συνταγή την φτιάχνω πολλά χρόνια. Είναι από τις πιο αγαπημένες μου τάρτες και κάθε καλοκαίρι την απολαμβάνουμε ανελλιπώς. Αυτή[...]
Πηγή: bostanistas.gr