Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Τι σας έχω σήμερα, μια πίτα με τίποτα ναι σωστά διαβάσατε δεν έχει μέσα τίποτα. Να το πάρουμε από την αρχή, είμαι Θεσσαλονίκη και πίνω καφέ με την κολλητή[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΑφού κάναμε το τυροζούλι μας φίλοι-ες μου, ε, ας κάνουμε και πιταράκια, όπως τα λέμε εμείς εδώ τηγανητά. Με μέλι, ή και σκέτα, είναι είναι εξαιρετικά!!!! Υλικά[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.gr600 γρ αλέυρι (*και λίγο παραπάνω το πολύ 50γρ) 200 ml νερό 50 ml ρακή 1 τσιμπιά αλάτι 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο 600 γρ μυζήθρα (ξινομυζήθρα) Οδηγίες 60 λεπτά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ νοστιμιά τους είναι απερίγραπτη !!! Υλικά για τη ζύμη 4-5 φλιτζάνια αλεύρι ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 ¼ φλιτζάνια νερό ¼ του φλιτζανιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜια συνταγή για Μυζηθροπιτάκια με σπιτικό φύλλο περιχυμένα με μέλι. Απολαύστε τα με μυρωδάτη με δυόσμος γέμιση ή με ζάχαρη και κανέλα για πιο γλυκιά γεύση ή[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜια συνταγή για Μυζηθροπιτάκια με σπιτικό φύλλο περιχυμένα με μέλι. Απολαύστε τα με μυρωδάτη με δυόσμος γέμιση ή με ζάχαρη και κανέλα για πιο γλυκιά γεύση ή[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤραγανά, υπέροχα μυζηθροπιτάκια, έχουμε σήμερα, με φρέσκο δυόσμο. Νοστιμιά και υπέροχη μυρωδιά. Σκέτα ή με θυμαρίσιο μελάκι, όπως κι αν τα προτιμάτε είναι[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 φλιτζάνι φρέσκια μυζήθρα 1 κουταλιά λάδι ¼ κουταλάκι αλάτι ¼ φλιτζάνι νερό μισό σφηνάκι ρακή λίγο λάδι για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΣεφουκλωτή, η χορτόπιτα με τις σταφίδες. Παίρνει το όνομά της από τα σέφουκλα, δηλαδή τα σέσκουλα. Στα περισσότερα χωριά την περιχύνουν με μέλι. Συνταγή :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥπέροχα κουλουράκια λαδιού με πετιμέζι «νέας εσοδείας»! Η συνταγή είναι από τετράδιο αγαπημένης και εξαιρετικής μαγείρισσας που δεν είναι πια μαζί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠριν να πούμε για τις σαρικόπιτες, ας δούμε λίγα πράγματα για το στοιχείο εκείνο της κρητικής φορεσιάς από το οποίο πήραν το όνομά τους. Επί τουρκοκρατίας οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕσπερίδα για την κρητική διατροφή οργανώθηκε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου, την περασμένη Παρασκευή 29 Ιουλίου, στα πλαίσια της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥγιεινά και νόστιμα βουτήματα με ένα ξεχασμένο υλικό! Τα κουλουράκια και τα παξιμαδάκια της κατοχής. Πού τα ξαναθυμήθηκα θα μου πείτε. Στο ντουλάπι μου[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτή η πιτούλα είναι απίστευτη!!!! Την είχα στο μυαλό μου εδώ και καιρό και ήθελα να τη σκαρώσω μόλις έπεφτε λίγο η τιμή της αγκινάρας αλλά τελικά δεν άντεξα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΟι πίτες της Κρήτης είναι κυρίως πίτες τηγανιού (φυσικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το χανιώτικο μπουρέκι , την κρεατότουρτα και τον τζουλαμά, αλλά στο φούρνο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΙΤΕΣ Δημοσιεύθηκε Ιούνιος 30, 2014 Σεπτέμβριος 29, 2018 Νομίζω οι συνταγές για πίτες δεν τελειώνουν ποτέ και σίγουρα τις τρώνε όλοι. Εμείς τις[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΥλικά: 2 μεγάλα πορτοκάλια 2 1/2 κούπες ζάχαρη ¾ κούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο ¼ κούπας ρακή ή κονιάκ ή λικέρ της[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ περιοχή των Σφακιών θεωρείται από τις πιο δύσβατες και αραιοκατοικημένες περιοχές όλης της Ελλάδας, γεμάτη με φαράγγια και άγρια ομορφιά, τα Λευκά Όρη (ύψος[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr