λικερ φραουλα με κονιακ | λεμοναδα συνταγη | λικερ φραουλα συνταγη | συνταγη ψωμι | τραχανας συνταγη | mvsaiko glyko | σαλτσα μουσταρδας για κοτοπουλο | συνταγές με κοτόπουλο και πιπεριές
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις φλωρινης δυοσμος ραντιτσιο

Βρέθηκαν 11 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μεξικάνικα Πιτάκια με Κιμά (Picadillo Empanadas)

Υλικά ( για 28 περίπου πιτάκια) για την ζύμη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 2/3 της κούπας βούτυρο κρύο απο το ψυγείο[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
Σαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά[...]

Σαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr

TORTA PASQUALINA per i QUANTI MODI DI FARE E[...]

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ολη η αλήθεια για το ψωμί από αλεύρι ζέας

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Η αλήθεια για το ψωμί.

Το ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Η αλήθεια για το ψωμί.

Το ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Ολη η αλήθεια για το ψωμί από αλεύρι ζέας

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
πίτσα - ιστορία μέρος β': όνομα,[...]

Στην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]

Πηγή: pandespani.com
Η ιστορία & συνταγή της Κις Λορέν (Quiche[...]

Η πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]

Πηγή: caruso.gr
Ιδέες και λύσεις στη μαγειρική

1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]

Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr
Χοιρινό τυλιγμένο σε ζύμη χωριάτικου ψωμιού

ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟΥ ΨΩΜΙΟΥ   8 μερίδες Υλικά 1 κιλό άπαχο χοιρινό χωρίς κόκαλο (π.χ. κοιλιά) αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Για τη γέμιση: γρ.[...]

Πηγή: greekouzina.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy