Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Quiche Lorraine with chicken ένα φαγητό με γαλλική καταγωγή και γινέτσα... Η Κις Λορέν (Quiche Lorraine) προέρχεται από την Γαλλία. Φημολογείται μάλιστα πως η[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια να επιτύχετε καλό ψωμί, πρέπει να ξέρετε πως συντελεί το κάθε στάδιο της διαδικασίας στην επιτυχία του τελικού προϊόντος. Αλεύρι είναι το βασικό υλικό για[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΓια το φύλλο 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.σ. σπορέλαιο ή ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύδι κρασιού 1 κ.γ. αλάτι 1 φλ. χλιαρό νερό περίπου 1 κ.σ. φυτικό[...]
Πηγή: argiro.gr2 έτοιμα φύλλα σφολιάτας 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 πράσα ψιλοκομμένα 2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 2 αυγά 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι 1/2 φλ. ώριμη[...]
Πηγή: argiro.gr“Μια μανιταρόπιτα θα φτιάξω! με μπόλικο κρεμμύδι για γλύκα και με μετσοβόνε ν’ ακούγεται η καπνιστή του γεύση για να δέσει με τα μανιτάρια.” Αυτή ήταν η πρώτη[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση 4 ολόκληρα πράσα ψιλοκομμένα 1 ποτήρι λάδι 200 γρ. κιμάς χοιρινός 200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος Αλάτι Πιπέρι Για το φύλλο 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠΡΑΣΟΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Ειδικα για τον Δημητρη, που δεν τρωει τυρι.... Υλικα για τη γεμιση : 4 μετρια πρασα, 1-2 φρεσκα κρεμμυδακια, 1 μετριο ξερο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι μερικές γεύσεις που σε συντροφεύουν μια ζωή, και είναι συνδυασμένες με συναισθήματα. Η συγκεκριμένη είναι μία από αυτές. Δε λείπει σχεδόν ποτέ από τα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.com400 γρ. αλεύρι 50 γρ. χοιρινό λίπος 1/5 κούπας ελαιόλαδο 40 γρ. ζάχαρη 1/5 κούπας νερό 1 αυγό Για τη γέμιση 3/4 κιλού φρέσκο σπανάκι 50 γρ. κορινθιακή σταφίδα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ζύμη της χωριάτικης αυτής τάρτας περιέχει κρασί, αβγά, λαρδί και τριμμένο τυρί. Κριτσανιστή σαν μπισκότο η κρούστα, συμπληρώνεται με ντομάτα και καυτερή[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.comΤι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη της βάσης: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο + 1 κουτ. σούπας για την ταρτιέρα 50 ml γάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤας-κεμπαπ με γιαούρτι-μία διαφορετική πρόταση του κλασσικού κοκκινιστού. Τι χρειαζόμαστε: 1 κg. μοσχάρι (σπάλα) 2 ντομάτες μεγάλες κόκκινες 2 πράσινες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ τάρτα που θα σας δείξουμε σήμερα, είναι ίσως από τις πιο νόστιμες και πιο εμφανίσιμες που έχω φτιάξει ως τώρα! Με πράσα, παστό χοιρινό (ένα από τα αγαπημένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ μακαρονόπιτα αυτή όπως λέει και το όνομά της θυμίζει ιταλική συνταγή. Οφείλεται στη ντομάτα που ρίχνουμε από πάνω η οποία έχει μαγειρευτεί ελάχιστα και την[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΈνας συνδυασμός που δίνει τέλεια αποτελέσματα! Έχω ξαναγράψει πόσο εκτιμώ τις «πανωμερίτικες» πίτες φούρνου. Αν στις πίτες τηγανιού είμαστε ειδικές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com