Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Συζητώντας με την Claire στο chat room και με αφορμή την τοματόπιτα της Lilly της περιέγραψα μια τάρτα μου και μου ζήτησε να της την δώσω και επειδή δεν χαλάω[...]
Πηγή: greekmasa.grΤι χρειαζόμαστε: ζύμη 220 γρ. αλεύρι 130 γρ. βούτυρο 1/2 φλ. χλιαρό νερό γέμιση 6 κρεμμύδια σε ροδέλες 1 κουταλιά βούτυρο 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1 φλ. μαλακή φέτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για την τάρτα 250 γρ. αλεύρι 170 ρ. βούτυρο 1 κρόκος αυγού 5 κ.σ. νερό Λίγο αλάτι Για τη γέμιση 170 γρ. γάλα συμπυκνωμένο 150 γρ. νερό 75 γρ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: nostimesyntages.wordpress.com...μια νηστίσιμη απόλαυση!!! Καλημέρα σας! θα μου πείτε τί καλημέρα που είναι περασμένα μεσάνυχτα... εεεε καλημέρα για την αυριανή μέρα. Τελικά, μιας κι όλη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη μελόπιτα 1 συσκ. φρέσκο φύλλο για τάρτες Pillsbury 500 γρ. ανθότυρο 100 γρ. ζάχαρη 2 αυγά 20 γρ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. κανέλα Ξύσμα από 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ κολοκυθόπιτα με κίτρινη κολοκύθα είναι κατεξοχήν πίτα του βροχερού φθινοπωρινού και χειμωνιάτικου καιρού. Με τη γλυκιά της μεστή γεύση, έρχεται να σε[...]
Πηγή: caruso.grΓια τη σούπα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη 800 γρ κολοκύθα κίτρινη καθαρισμένη (καθαρό βάρος) 200 γρ κόκκινες φακές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com200 γρ ζάχαρη 200 γρ βούτυρο (κομμένο σε μικρά κομμάτια και παγωμένο) 4 κρόκους αυγού (ελαφρά κτυπημένο) 400 γρ αλεύρι ζαχαροπλαστικής (αδύναμο) 10 γρ baking[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Για[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠασπαλίζουμε την τάρτα με τριμμένο κεφαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ και την ψήνουμε μέχρι να χρυσίσει (photo:Shutterstock) Αν και είναι κοντά, το φετινό Πάσχα μοιάζει πολύ[...]
Πηγή: bostanistas.grTarte à l’ oignon, ή Ziwelküeche από τον Γρηγόρη Φαρμάκη Γρηγόρης Φαρμάκης Η tarte à l’ oignon (τάρτ α λ’ ονιόν) – ή καλύτερα, Ziwelküeche, στην τοπική[...]
Πηγή: caruso.grΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.grΗ γυναίκα μου σήμερα γυρίζοντας απο την έκθεση μου είπε οτι οι φίλοι απο τα μπλοκ που την επισκέφτηκαν της είπαν οτι τώρα τελευταία ..τεμπελάζω και δεν γράφω[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΑ΄Κύκλος σεμιναρίων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 16:00-20:00 SUSHI[...]
Πηγή: foodtrails.gr