Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Γεια σας κοριτσάκια μου! Αργησα σημερα , γιατί ειχα πολλες δουλειες, αλλα ακομη ενα post με tips για εσας ειναι ετοιμο <3 Το σημερινο θέμα δεν εχει σχέση με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΕίναι μια πραγματικα ευκολη και πολύ νόστιμη συνταγή!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 φύλλα σφολιάτας 500 γρ. κουβερτουρα ξηροί καρποί (αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια)[...]
Πηγή: cookpad.com/gr(photo:Shutterstock) Ενα μοναδικό αλειφόμενο προϊόν προστέθηκε πρόσφατα στην παλέτα των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ. Φτιαγμένο με την αυθεντική Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ από 100%[...]
Πηγή: bostanistas.grΔιανύουμε ήδη τις ημέρες της Σαρακοστής κι αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, το πόσο γρήγορα πέρασε πάλι ο καιρός και πως πάλι πριν το καταλάβουμε θα έρθει και το[...]
Πηγή: magiacook.grΤο Umm Ali (η μητέρα του Αλή) είναι μια παραδοσιακή πουτίγκα της Αιγύπτου, πολύ αγαπητή και σε άλλες Αραβικές χώρες. Στο Κάιρο σερβίρεται ως επιδόρπιο σε όλα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΦτιάξτε εύκολα παστέλι στο σπίτι σας με αυτή την συνταγή. Την συνταγή μου την έδωσε η Εριφύλλη Ρ. ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΣΤΕΛΙ της Εριφύλλης Υλικά 1 κούπα μεγάλη σουσαμι 2[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΣτην οικογένεια μου αγαπάμε τους ξηρούς καρπούς και τα λεγόμενα superfoods . O ι διατροφικές μπάρες και ειδικότερα αυτές με βρώμη είναι το αγαπημένο γλύκισμα[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grM'Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/2 κιλό φύλλα για μπακλαβά, τύπου Βηρυττού 1 φλ. τσ. λιωμένο φυτικό βούτυρο (μαργαρίνη), για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων ΓΙΑ[...]
Πηγή: e-sofia.grΕίναι μια δίαιτα γρήγορη, υγιεινή και πολύ αποτελεσματική! Εκμεταλλευτείτε τα φρούτα και λαχανικά της όμορφης αυτής εποχής και χάστε εύκολα και υγιεινά έως 5[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠερίσσεψαν Μελομακάρονα; Πώς να τα χρησιμοποιήσετε Την περίοδο των γιορτών είναι πολύ πιθανό να μας περισσέψουν μελομακάρονα. Είτε αγοράσαμε, είτε φτιάξαμε,[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 μεγάλη αραβική πίτα 50 γρ. σοκολάτα, πολύ ψιλοκομμένη (για να γλιτώσουμε ακόμα περισσότερο χρόνο μπορούμε να πάρουμε «σταγόνες» σοκολάτας που[...]
Πηγή: gastronomos.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαλημέρα! Μετά από απαίτηση του κοινού, βάζω φωτογραφίες από την πορτοκαλόπιτα που έφτιαξα εχθές. Την συνταγή μου την βρήκε η φίλη Ελένη και μπορείτε να την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΠίτα με μαρέγκα και μέλι για 1 μεγάλο στρογγυλό ταψί Υλικά 400 γρ. Φύλλο κρούστας 600 γρ. μέλι 6 ασπράδια αυγών ⅔ του κιλού ζάχαρη 1½ φλιτζ. νερό 3 σταγόνες[...]
Πηγή: greekouzina.gr