Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 7 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (Self –Raising), 1 φακελάκι μαγιά, ½ φλ. σπορέλαιο (φιστικέλαιο, αραβοσιτέλαιο κ.λπ), λίγη ζάχαρη, νερό χλιαρό όσο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΦτιάξτε εύκολα παστέλι στο σπίτι σας με αυτή την συνταγή. Την συνταγή μου την έδωσε η Εριφύλλη Ρ. ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΣΤΕΛΙ της Εριφύλλης Υλικά 1 κούπα μεγάλη σουσαμι 2[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΣτην οικογένεια μου αγαπάμε τους ξηρούς καρπούς και τα λεγόμενα superfoods . O ι διατροφικές μπάρες και ειδικότερα αυτές με βρώμη είναι το αγαπημένο γλύκισμα[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΠεσβάρι Νάαν Χρόνος προετοιμασίας: 2 ώρες Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά Μερίδες: 5 Υλικά Για την ζύμη: 250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο έξτρα για το[...]
Πηγή: kouzzzina.grΜια από τις απολαύσεις τις ζωής μου ως βέγκαν είναι ότι ολοένα και περισσότερο διαπιστώνω πως υλικά που δεν φανταζόμουν παλιότερα μπορούν να αποτελέσουν τη[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grM'Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠερίσσεψαν Μελομακάρονα; Πώς να τα χρησιμοποιήσετε Την περίοδο των γιορτών είναι πολύ πιθανό να μας περισσέψουν μελομακάρονα. Είτε αγοράσαμε, είτε φτιάξαμε,[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ προγραμματισμένη ανάρτηση ήταν άλλη αλλά σήμερα προκειμένου να ετοιμάσω ένα μικρό δωράκι ξεσκόνισα πάλι τα κιτάπια μου και σε διαφημιστικό φυλλάδιο για[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1 μεγάλη αραβική πίτα 50 γρ. σοκολάτα, πολύ ψιλοκομμένη (για να γλιτώσουμε ακόμα περισσότερο χρόνο μπορούμε να πάρουμε «σταγόνες» σοκολάτας που[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια 4-6 άτομα Για τη ζύμη 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2/3 φλιτζανιού του τσαγιού φρέσκο βούτυρο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 6[...]
Πηγή: sidagi.grΘρεπτικό ψωμί φτιαγμένο στον αρτοπαρασκευαστή. Για πρωινό και όχι μόνο! Τι χρειαζόμαστε: Για το ψωμί. 2 φλυτζάνια αλεύρι ακατέργαστο. 1 φλυτζάνι απο το σούπερ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια πραγματικα ευκολη και πολύ νόστιμη συνταγή!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 φύλλα σφολιάτας 500 γρ. κουβερτουρα ξηροί καρποί (αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κούπα καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο 3 αυγά ¾ της κούπας ζάχαρη 1 κουταλάκι κανέλλα μισό κιλό αλεύρι 1 φακελάκι baking powder 1 κούπα με καρύδια[...]
Πηγή: greekmasa.gr…για τη ζύμη 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. τσικουδιά 1 κ.σ. καλό, παρθένο ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι χλιαρό νερό 1/4 κ.γ. αλάτι …για τη γλυκιά γέμιση[...]
Πηγή: cookpad.com/gr160 γρ. γάλα 400 γρ. αλεύρι 30 γρ. φρέσκια μαγιά 60 γρ. βούτυρο 40 γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό 1 κρόκος αυγού 2 κ.σ. τσίπουρου 120 λιναρόσποροι 1 κ.γ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλημέρα! Μετά από απαίτηση του κοινού, βάζω φωτογραφίες από την πορτοκαλόπιτα που έφτιαξα εχθές. Την συνταγή μου την βρήκε η φίλη Ελένη και μπορείτε να την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/2 κιλό φύλλα για μπακλαβά, τύπου Βηρυττού 1 φλ. τσ. λιωμένο φυτικό βούτυρο (μαργαρίνη), για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων ΓΙΑ[...]
Πηγή: e-sofia.grΤο Umm Ali (η μητέρα του Αλή) είναι μια παραδοσιακή πουτίγκα της Αιγύπτου, πολύ αγαπητή και σε άλλες Αραβικές χώρες. Στο Κάιρο σερβίρεται ως επιδόρπιο σε όλα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr