Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υπέροχη η ζύμη ~ την γέμιση την αφήνω στο γούστο σας! J Υλικά για την ζύμη (βγαίνουν 30 κομμάτια): 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% (200 γρ) 1 κεσεδάκι σπορέλαιο 25 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕπιμένω στις τάρτες. Πρώτα απ’ όλα γιατί μ’ αρέσουν πολύ - η σχέση ψωμί και γέμιση τις κατατάσσει αυτομάτως στην κατηγορία comfort food. Έπειτα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΗ έννοια της νηστείας, δηλαδή η αποχή από ορισμένες τροφές σαν ένδειξη σεβασμού προς κάποια ανώτερη δύναμη, είναι παλιά όσο και ο άνθρωπος και δεν επινοήθηκε[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΔιανύουμε ήδη τις ημέρες της Σαρακοστής κι αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, το πόσο γρήγορα πέρασε πάλι ο καιρός και πως πάλι πριν το καταλάβουμε θα έρθει και το[...]
Πηγή: magiacook.grΠασπαλίζουμε την τάρτα με τριμμένο κεφαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ και την ψήνουμε μέχρι να χρυσίσει (photo:Shutterstock) Αν και είναι κοντά, το φετινό Πάσχα μοιάζει πολύ[...]
Πηγή: bostanistas.grΑ΄Κύκλος σεμιναρίων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 16:00-20:00 SUSHI[...]
Πηγή: foodtrails.gr