Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Τον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο οδοιπορικό στην Ήπειρο ήταν όμορφο και γεμάτο εικόνες για όλους μας. Όμως ωφείλω να γράψω και μια συνταγή από κείνα τα μέρη, για να τα τιμήσουμε όπως τους[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα φαλάφελ είναι παραδοσιακοί αραβικοί ρεβυθοκεφτέδες, οι οποίοι τηγανίζονται αφού αλευρωθούν για περίπου 6'. Εμείς για λόγους υγιεινής προτιμάμε να τους[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΜοναδική πίτα που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : maggicooking.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά 300γρ. φιλέτο παγκάσιου ή[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠράσινες πέρλες με «σκληρό» όνομα! Είτε το άκουσμα είναι α-ρα-κάς είτε το επίσημο «Pisum Sativum«! Μόνο εκείνο το ‘μπιζέλι» κάπως πάει να το …σώσει κι αυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΤΑΓΚΆΝΟ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE Φέτος το Πάσχα γιορτάζεται την ίδια ημέρα σε Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία, και η απριλιάτικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΓΚΆΝΟ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE Φέτος το Πάσχα γιορτάζεται την ίδια ημέρα σε Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία, και η απριλιάτικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔιανύουμε ήδη τις ημέρες της Σαρακοστής κι αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, το πόσο γρήγορα πέρασε πάλι ο καιρός και πως πάλι πριν το καταλάβουμε θα έρθει και το[...]
Πηγή: magiacook.gr