Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
1 μεγάλη αραβική πίτα 50 γρ. σοκολάτα, πολύ ψιλοκομμένη (για να γλιτώσουμε ακόμα περισσότερο χρόνο μπορούμε να πάρουμε «σταγόνες» σοκολάτας που[...]
Πηγή: gastronomos.grΚαλησπέρα! Μια ωραία, διαφορετική συνταγή για τις αγαπημένες σε όλους πατάτες. Πατατόπιτα!!!! Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 5 μεγάλες πατάτες 2 καρότα 3[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.gr1 κιλό κιμάς χοιρινός ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 2 κρεμμύδια 2 καρότα 2 σέλερι 150-200 γρ. πελτέ ντομάτας 1 κ.σ. ζάχαρη αλάτι πιπέρι 1 κύβο βοδινό 3[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης (ψίχα ωμή) 1/2 κ.γλ. κανέλα[...]
Πηγή: argiro.grΑν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε μαζί με το τυρί στο τέλος και ψιλοκομμένα βραστά αυγά από τα κόκκινα που έχουμε Συστατικά 1πακέτο σφολιάτα Λάδι 2φιλέτα[...]
Πηγή: zannetcooks.com7/10/15 Για να σερβίρουμε ακόμα πιο εντυπωσιακά την αυγοσαλάτα με mascarpone και λάδι τρούφας , ετοιμάσαμε χωνάκια από ζύμη πίτσας. Δείτε πως… Συστατικά ½[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά Ρεβίθια 1 κιλό 5 κρεμμύδια 1 ματσάκι μαϊντανό 10 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές σούπας κύμινο μια πρέζα σόδα σουμακ σουσάμι Λάδι και νερό Εκτέλεση[...]
Πηγή: megatv.com/cookM'Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε[...]
Πηγή: kitchenstori.es15 ml. λάδι 2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο 2 πράσα κομμένα(μόνο το άσπρο μέρος) 2 μεγάλα καρότα σε λεπτές φέτες 425 γρ. ντοματάκια κονσέρβα 425 γρ. φασόλια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης (ψίχα ωμή) 1/2 κ.γλ. κανέλα[...]
Πηγή: mamapeinao.grΗ αγαπημένη μου τυρόπιτα. Συστατικά * 1 πακέτο φύλλο παραδοσιακό (αν δεν κάνω δικό μου παίρνω ένα παραδοσιακό Θρακιώτικο) * 400 γρ. ανθότυρο * 300 γρ. φέτα *[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΈχω δηλώσει επανειλημμένα πως δεν μου αρέσει να πετάω φαγητό... προχτές λοιπόν σε μια κρίση ξεκαθαρίσματος του ψυγείου προέκυψε μια ζαμπονοτυρόπιτα που[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grhttp://bletsas.gr Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΡΕΒΙΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ Υλικά: 150 γρ. βρασμένα ρεβίθια 2 κουταλιές ταχίνι 1 κουταλιά σησαμέλαιο ½ λεμόνι Αλάτι[...]
200 γρ. περίπου ζύμη τάρτας 30 γρ. βούτυρο 3 ψιλοκομμένα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 3 αυγά 60 γρ. ροκφόρ 1 φλιτζ. γάλα 3/4 φλιτζ. ξινόγαλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ πιο νόστιμη τυρόπιτα!! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο παραδοσιακό (αν δεν κάνω δικό μου παίρνω ένα παραδοσιακό Θρακιώτικο) 300 γρ. ανθότυρο 200 γρ. φέτα 700[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτά τα κράκερς θα σας κάνουν να τα αγαπήσετε παράφορα!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο τετράγωνα φύλλα κουρού 100 γρ κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά Υλικά για 20 κομμάτια: 1 φύλλο σφολιάτα 300 γρ. μαρμελάδα φράουλ Μείγμα ζάχαρης-κανέλας: 50 γρ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΥλικά: 2 φύλλα σφολιάτας (800 γρ) 1 μικρό κοτόπουλο ή φιλέτο μπούτι (600-700 γρ περίπου) 2-3 πιπεριές χρωματιστές 150-200 γρ. regato 1-2 αυγά μανιτάρια[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.gr14/9/16 Μακαρονόπιτα για παιδιά και είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψουν. Αγαπημένα μακαρόνια – που ίσως μας έχουν περισσέψει- με βάση από πατατάκια και γέμιση[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη ½ κιλό ζύμη σφολιάτα εμπορίου ή παρασκευάστε σπιτική ζύμη σφολιάτας Για την γέμιση 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 ματσάκι φρέσκα[...]
Πηγή: sidagi.gr1 φαρίνα (500 γρ.) 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό 2% 2 αυγά 1 κεσεδάκι ελαιόλαδο (200 γρ.) 1 κεσεδάκι φέτα Βόνιτσας (200 γρ.) 1 κεσεδάκι πεκορίνο Αμφιλοχίας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ Ο ¨ΒΟΣΚΟΣ¨ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!!!! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ,ΟΥΤΕ ΑΡΑΚΑΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΣΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr