Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
450 ml νερό 1 φουσκωτή κ.σ. προζύμι 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. ζάχαρη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κούπες αλεύρι κίτρινο σκληρό 1 κούπα αλεύρι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας (Ιρλανδικά: Arán sóide, Σκωτσέζα: fardel) είναι ένα παραδοσιακό ψωμί που φτιάχνεται με μόνο τα πιο βασικά συστατικά: το αλεύρι, τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑπό την πρώτη μέρα λειτουργίας του ξενώνα στην Τσαγκαράδα η προσπάθειά μας ήταν να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας ένα αξιομνημόνευτο πρωινό με προϊόντα[...]
Πηγή: bostanistas.grΨωμί=νερό+αλεύρι και 12 ώρες "ύπνου" είναι αρκετά για να έχετε ένα από τα πιο νόστιμα, με τραγανή κρούστα, εντυπωσιακά και τέλεια ψωμιά, που θα έχετε δοκιμάσει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο προζύμι, ειδικά αυτό που προορίζεται για την παρασκευή Πρόσφορου (Λειτουργιάς), αλλά και ψωμιού, φτιάχνεται με νερό και βασιλικό, που έχουμε πάρει από την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜάθε πως να...φτιάξεις ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ Άρτος: Βασική τροφή με ξεχωριστές θρεπτικές ουσίες, εδώ σε μία εκτέλεση που μυρίζει παράδοση. θα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΔεν έχω βρει ακόμα αρτοποιείο στη Χάγη που να μπορώ να αποκαλέσω αγαπημένο μου. Με είχε πλανέψει ένα προ καιρού αλλά όταν το ψωμί του από καλό έγινε μέτριο κι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά: 2 φλιτζάνια αλεύρι χλιαρό νερό λίγο αλάτι Οδηγίες Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το αλάτι. Ρίχνουμε το νερό ώσπου να γίνει ένας πολύ πηχτός χυλός. Το[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠροζύμι χωριάτικο όπως το χρησιμοποιούσαν οι γιαγιάδες για ψωμί και όχι μόνο! Τι χρειαζόμαστε: Αλεύρι και νερό μόνο! Παίρνω 4 κουταλιές αλεύρι και τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧωριάτικο χειροποίητο ψωμί με πρόσμιξη δύο αλεύρων, (άσπρου και κίτρινου) και μπαχαρικά. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι μαλακό για όλες τισ χρήσεις 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 kg. αλεύρι για ψωμί (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα αλεύρια) ή αν έχετε χωριάτικο ακόμα καλύτερα. 40 gr μαγιά σε κύβους ή 250 gr[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑφού σας είπα για τον αρτοπαρασκευαστή μου, συνεχίζω με τη συνταγή που έλεγα πως θα βάλω. Να τονίσω κάτι το οποίο αναφέρθηκε στα σχόλια της περασμένης[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr500 γραμ. αλεύρι κίτρινο ψιλό (για παρασκευή χωριάτικου ψωμιού) 500 γραμ. αλεύρι τσουρεκιού (ρόμπιν χουντ) ή σούπερ αμερικής 20 γραμ. αλάτι 180 γραμ. προζύμι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr16 Οκτωβρίου σήμερα, παγκόσμια ημέρα ψωμιού. Το ξέρετε ότι δεν είμαι και πολύ φανατική με τις ημέρες εορτασμού, αλλά τη συγκεκριμένη μέρα την τιμώ δεόντως.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΒασικά έπρεπε να το έχω ανεβάσει καιρό αυτό το ποστ γιατί τη σπανακόπιτα που θα σας πω σήμερα τη φτιάχνω αρκετά συχνά….αλλά τεμπέλιασα! Οκ, δεν είναι[...]
Πηγή: foodjunkie.euΕΥΚΟΛΟ, ΑΦΡΑΤΟ ΨΩΜΙ Οταν βρισκόμαστε το εξοχικό, και ιδίως τον χειμώνα, πολλές φορές ξεχνάμε ή ακόμη βαριόμαστε να βγάλουμε το αυτοκίνητο για να πάμε να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr