Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Τα μανταρίνια έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή, οπότε αυτή η συνταγή έρχεται να συμπληρώσει το τετράδιο συνταγών μας! Νόστιμη, εύκολη και γρήγορη! ΥΛΙΚΑ[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grM'Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤραγανή, ροδοψημένη σφολιάτα που κλείνει μέσα της ζουμερά κεράσια σιροπιαστά. Έντονα βουτυρένια κρούστα σε δικτυωτό πλέγμα επάνω από τα φρούτα, αλειμμένη με[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά (4) : 4 μερίδες 4 μήλα σκληρά 40 γρ. αμυγδαλόψιχα χοντροκομμένη 50 γρ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη 30 γρ. σταφίδες ½ κ. γ. κανέλλα και γαρίφαλο 2 κ.[...]
Πηγή: yumyum.grΨωμί γλυκό, αρωματικό, γιορτινό, Χριστουγεννιάτικο. Γεμάτο αποξηραμένα φρούτα, όπως σταφίδες, κράνμπερις, βερίκοκα, δαμάσκηνα και πολλούς, διαφορετικούς ξηρούς[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜια πίτα με κιμά, που όμως δεν θα μοιάζει με κλασική κιμαδόπιτα, ήταν η ιδέα που γυρόφερνα στο μυαλό μου, τον τελευταίο καιρό. Και καθώς οι μέρες περνούσαν και[...]
Πηγή: caruso.grΠερίσσεψαν Μελομακάρονα; Πώς να τα χρησιμοποιήσετε Την περίοδο των γιορτών είναι πολύ πιθανό να μας περισσέψουν μελομακάρονα. Είτε αγοράσαμε, είτε φτιάξαμε,[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΓια να γλυκάνουμε το διπλό ευτυχές γεγονός, αλλά και τους προσκεκλημένους των κουμπάρων μας, ανασκουμπώθηκα και είπα να μπω σε γραμμή παραγωγής με πάνω από 200[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!! Θεοφάνεια σήμερα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν στις Φανές και τους Φάνηδες! Και του χρόνου με υγεία και ευημερία!!! Ακόμη δεν έφυγε η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 12 ) Για την κρέμα κάστανου 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1250 γρ. γάλα φρέσκο 100 γρ. ζάχαρη 120 γρ. βούτυρο σε κύβους και 100 γρ. βούτυρο λιωμένο[...]
Πηγή: sidages.grΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜάρτιος... η φύση άνθισε σε πείσμα των δυσκολιών της εποχής, ο ήλιος μας καλοπιάνει συχνά πυκνά αν και ο απρόβλεπτος Μάρτιος μας φοβερίζει με τις ξαφνικές[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για τη ζύμη Μισό κιλό ζύμη σφολιάτας Για τη γέμιση 20 γραμμάρια μαλακό αλεύρι 400 γραμμάρια βούτυρο 50 γραμμάρια ζάχαρη 1 κρόκος αυγού 20 ml[...]
Πηγή: sidagi.grΓίνεται γρηγορα Τι χρειαζόμαστε: 2 μεγάλα φύλλα ζύμη σφολιάτας 200 γρ φουντούκια αλεσμένα 60 γρ. Γάλα καυτό 25 γρ. Βούτυρο 50 γρ. Ζάχαρη Λίγη κανέλα 1 αυγό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. ελαιόλαδο 60γρ. αμύγδαλα σε φετάκια 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι 1 κ.γ. κανέλα σκόνη 1 κ.γ. πάπρικα 2 κ.γ. κύμινο σκόνη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr«Η μοναδική αυτή περίπλοκη, πλούσια και ασυνήθιστη πίτα μου θυμίζει τις Χίλιες και Μια Νύχτες», γράφει η Paula Wolfert για την μπιστίγια. Η[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/2 κιλό φύλλα για μπακλαβά, τύπου Βηρυττού 1 φλ. τσ. λιωμένο φυτικό βούτυρο (μαργαρίνη), για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων ΓΙΑ[...]
Πηγή: e-sofia.grΗ Ελένη Νταμπαλέτσιου μας έφτιαξε μια γλυκιά πίτα της Ντίνας Νικολάου...κάτι μεταξύ μπακλαβά και γαλατόπιτας!! Υλικά: 1/2 φλ τσαγιού μαργαρίνη λιωμένη 1 πακέτο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr