γλυκο με σιμιγδαλι και γιαουρτι | τρουφακια με κουβερτουρα | συνταγες για κοκκινοψαρο αργυρω | σως βινεγκρετ για σαλατα καισαρα | ζαμπονοτυροπιτα με σφολιατα ακης | παιδακια στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες - Σφολιατα

Βρέθηκαν 11 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ζύμη Πίτσας-Εύκολη Πίτσα

Ζύμη Πίτσας εύκολη και μοναδική, που για την παρασκευή της απαιτούνται 2 υλικά και η οποία λατρεύεται και για την ευκολία της αλλά και για τη γεύση της. Δύο,[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Δεματάκια σφολιάτας με ψαρικά

Μια συνταγή απο τα τεφτεριά της μαμάς! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 1 τόνο (προτιμώ σε νερό) 1/2 πέστροφα ή σολωμό (απο τα συσκευασμένα που έχουν μέσα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΑΛΕΥΡΩΝ   ♦♦  TIPI DI FARINA

foto tratta dal web ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΑΛΕΥΡΩΝ * Ονομασια των αλευρων απο μαλακο σιταρι, αναλογα με τη περιεκτκοτητα σε πιτυρο. Τα αλευρα που προερχονται απο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η πίτα της επόμενης ημέρας | Συνταγή | Argiro.gr

1 μισοπαγωμένο φύλλο σφολιάτας του χεριού σας το περίσσευμα του χριστουγεννιάτικου πουλερικού κομμένο σε κομμάτια 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε φέτες 1[...]

Πηγή: argiro.gr
Συγκλονιστική κοτόπιτα | Συνταγή | Argiro.gr

2 φύλλα φύλλο Σφολιάτας "του χεριού σας" alfa Για τη γέμιση 1 μέτριο κοτόπουλο 3 κρεμμύδια 3 καρότα 2 κλωνάρια σέλερυ Για την κρέμα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 πράσα[...]

Πηγή: argiro.gr
GALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ

GALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
GALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ

GALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Pithivier με κοτόπουλο και θυμάρι

2 φύλλα σφολιάτας 350-400 γρ. κοτόπουλο 200-250 γρ. τυριά που λιώνουν 240 γρ. γάλα 3 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. αλεύρι λίγο ελαιόλαδο 1 κ.γ. θυμάρι ξερό 1 κ.γ.[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Pithivier με κουνέλι και θυμάρι

350-400 γρ. κουνέλι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 εκ. λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κ.γ. θυμάρι ξερό 3 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ.[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μυστικά για καλό ψωμί

Για να επιτύχετε καλό ψωμί, πρέπει να ξέρετε πως συντελεί το κάθε στάδιο της διαδικασίας στην επιτυχία του τελικού προϊόντος. Αλεύρι είναι το βασικό υλικό για[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
Εύκολη, κρεμώδης κοτόπιτα σε τραγανή σφολιάτα[...]

…τα βασικά υλικά 1 φύλλο σφολιάτας 3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο (για ένα συνολικό βάρος περί τα 800-850 γρ) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες 1[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy