Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Πορτοκάλι .Φρούτο εποχής. Ζουμερό, γλυκό, μυρωδάτο, γεμάτο βιταμίνες. Φρούτο κυρίαρχο μιας και αφού μπει σε μια συνταγή, αμέσως κάνει αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜπουρεκάκια με κιμά Εκτυπώστε τη συνταγή. Ποιος δεν έχει δοκιμάσει μπουρεκάκια σε κάποιο παιδικό πάρτυ! Στο σπίτι μου πρέπει να έχουν τυλιχτεί εκατοντάδες[...]
Πηγή: smellslikebaking.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗ: 500 γρ κιμα χοιρινο - 1 κρεμμυδι ξερο -2 κρεμμυδακια φρεσκα -1 πρασσο -2 σκελιδες σκορδο -1κ-σ δυοσμο -1 ποτηρακι λευκο κρασι -1 κουπα τριμενο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤο σημερινό πιάτο είναι γιορτινό. Κατάγεται από την Γαλλία και την Ιταλία και οι παραλλαγές του είναι πάμπολλες. Σήμερα σερβίρω μια παραλλαγή του Μεσογειακού[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα Cabanossi αυτό το εξαιρετικό αποξηραμένο αλλαντικό, λεπτό και επίμηκες, παρόμοιο με ήπιο σαλάμι και με καπνιστή επίγευση είναι αγαπημένο σ΄όλη την Νότια[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟι πίτες είναι ένα από τα παραδοσιακά φαγητά της χώρας μας και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Όλοι αγαπάμε τις πίτες λόγω της νοστιμιάς του και φυσικά[...]
Πηγή: ediva.gr1 πακέτο φύλλο κρούστας (π.χ. Κανάκη, 450 γρ, 11-12 φύλλα) 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό-μοσχαρίσιο) 2 μέτρια κρεμμύδια αλατάκι μαύρο πιπεράκι μπόλικο[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Ο παστουρμάς ή μπαστρουμάς, ουσιαστικα ειναι ενα ειδος αλλαντικου. Προκειται για ενα κομματι κρεας ολοκληρο, παστωμενο, ξηραμενο στον αερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΑΡΔΙ Το "λαρδι" δεν ειναι δοκιμος ορος για το ιταλικο "στρούττο", αλλα πραγματικα δεν ξερω αν υπαρχει κατι αναλογο στην ελληνικη κουζινα. Αν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr