Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Τον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικα 6-7 φυλλα κρουστας τα οποια απλωνετε τσαλακωτα σε ενα μεγαλο ταψι απο την προηγουμενη ημερα να ξεραθουν καλα..αφου ξεραθουν τα θρυμματιζετε με τα χερια[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΌταν λοιπόν παλιότερα, έκανα το τραπέζι την παραμονή των Χριστουγέννων, το καθιερωμένο ήταν η σούπα γαλοπούλας. Εντάξει, βράδυ ήταν, υπάρχει μια δικαιολογία![...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΓια να γλυκάνουμε το διπλό ευτυχές γεγονός, αλλά και τους προσκεκλημένους των κουμπάρων μας, ανασκουμπώθηκα και είπα να μπω σε γραμμή παραγωγής με πάνω από 200[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌσο ακόμα υπάρχουν ευωδιαστά και ζουμερά πορτοκάλια, διαλέξτε μερικά αρωματικά, αράντιστα και αψέκαστα και τολμείστε να φτιάξετε αυτή τη χρυσαφένια και αφράτη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Λάδι 1 κούπα Σουσάμι άσπρο 400 γρ Φρυγανιές 150 γρ. τριμμένη Καρυδόψιχα 150 γρ (ή αμύγδαλα) Πορτοκάλι 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά (Σερβίρει 12 ) Για την κρέμα κάστανου 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1250 γρ. γάλα φρέσκο 100 γρ. ζάχαρη 120 γρ. βούτυρο σε κύβους και 100 γρ. βούτυρο λιωμένο[...]
Πηγή: sidages.grΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜάρτιος... η φύση άνθισε σε πείσμα των δυσκολιών της εποχής, ο ήλιος μας καλοπιάνει συχνά πυκνά αν και ο απρόβλεπτος Μάρτιος μας φοβερίζει με τις ξαφνικές[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr40 διαφορετικά τριγωνάκια!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 5 φέτες άσπρο ψωμί (μόνο ψίχα) 2/3 της κούπας νερό 6 σκελίδες σκόρδο 1/2 κούπα αμύγδαλα ξεφλουδισμένα 1/3 της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 10 φύλλα κρούστας εμπορίου Για τη γέμιση 6 αυγά 120 γραμμάρια ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια ½ κιλό[...]
Πηγή: sidagi.grΝαι, λοιπόν, για εσένα που δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα κάστανα, υπάρχει λύση. Τι χρειαζόμαστε: 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1250 γρ. γάλα φρέσκο 125 γρ. ζάχαρη 120[...]
Πηγή: cookpad.com/grγια ένα ταψί φούρνου 6 αυγά 120γρ ζάχαρη 1 κουτ. της σούπας μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια ½ κ. γιαούρτι 10 φύλλα κρούστας τριμμένο καρύδι τριμμένα αμύγδαλα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΠεντανόστιμη, υγιεινή, ευπαρουσίαστη, πανεύκολη. Δοκιμάστε τη! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό κολοκύθα κίτρινη 1 πακέτο φύλλο κρούστας 1 1/2 κούπα αμυγδαλόψυχα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜυρωδάτη, υγιεινή και ιδιαίτερα οικονομική ! Τα πορτοκάλια άρχισαν να γλυκαίνουν και οι πορτοκαλόπιτες είναι αγαπημένο γλυκό της εποχής. Επειδή όμως αρκετοί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. ελαιόλαδο 60γρ. αμύγδαλα σε φετάκια 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι 1 κ.γ. κανέλα σκόνη 1 κ.γ. πάπρικα 2 κ.γ. κύμινο σκόνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 500 γρ. φύλλο κρούστας Υλικά για τη γέμιση 500 γρ. κολοκύθι τριμμένο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι του τσαγιού αμύγδαλα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Αφράτο μυρωδάτο γλυκό σταφιδόψωμο, με φιλέ αμυγδάλου και σουσάμι. Νηστίσιμο. Υλικά: 500 γρμ. αλεύρι σκληρό 260 γρμ. νερό 80 γρμ. μέλι 40 γρμ. ζάχαρη 80 γρμ.[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr«Η μοναδική αυτή περίπλοκη, πλούσια και ασυνήθιστη πίτα μου θυμίζει τις Χίλιες και Μια Νύχτες», γράφει η Paula Wolfert για την μπιστίγια. Η[...]
Πηγή: bostanistas.grM'Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε[...]
Πηγή: kitchenstori.es